9 промени в тялото след приемане на NMN

Дата на излизане:2024-04-10

long-term Използването на NMN може да донесе редица потенциални ползи и ефекти, поради фините му промени, е трудно да се забележи за кратък период от време, включително, но не само следните девет аспекта.

\


1. Поддържайте здравословно тегло:


"research, публикувано в научни доклади, показва, че NMN може да регулира метаболитното състояние на мастните клетки чрез активиране на"longevity протеинsirt1, увеличаване на енергийната енергия Разходи, подпомагане на поддържането на здравословно тегло и намаляване на проблемите с затлъстяването.


2. Намаляване на умората:


nmn може да помогне за намаляване на умората чрез повишаване на снабдяването с клетъчна енергия и облекчаване на оксидативния стрес.


\\ \\ \+


nad

е ключов фактор за вътреклетъчния енергиен метаболизъм и добавката на NMN може да повиши нивата на клетъчната енергия и да намали умората.


3. Подобряване на паметта:+


by Увеличаване на нивото на NAD

В мозъка NMN спомага за подобряване на невроналната активност, подобряване на паметта и когнитивната функция и забавяне на процеса на Когнитивен упадък.


ingestion наnmn може да помогне за предотвратяване на когнитивно увреждане и загуба на хипокампални неврони, а NMN има голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се развива на неврони на хипокампа, а NMN има голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да се окаже голям потенциал да бъде Поддържайте мозъчната функция и бойните усложнения.


4. Boost immunity:&#

NMN can enhance the activity of immune cells, improve the function of the immune system, enhance the body

39;s resistance, and reduce Възможността за заболяване.

studies показа, че добавката на NMN може да увеличи жизнеността и броя на имунните клетки като естествени клетки убийци и лимфоцити, което е значително за борба с вируси, бактерии и други патогени.


5. Подобрете съня:


a изследване, публикувано в хранителни вещества, установи, че NMN играе положителна роля в регулирането на нивата на мелатонин, подобряване на качеството на съня при мъжете и насърчаване на физическия ремонт и възстановяване по време на сън.


in Проучването за ефектите на приема на NMN върху качеството на съня, умората и физическите показатели при възрастни възрастни, изследователите разделиха 108 по -възрастни участници на четири групи (NMN Premenstrual, NMN постмендстранна, плацебо предменструален и плацебо постмендстранна) и консумира 250 mg NMN или плацебо дневно в продължение на 12 седмици.


Резултатите от проучването от изследването на изследването от изследването на проучването от изследването на изследването на изследването на изследването от изследването на проучването от проучването от изследването на изследването на изследването на изследването на изследването от изследването на проучването от изследването на проучването от изследването на проучването от изследването на изследването от изследването на проучването от изследването на проучването от изследването на проучването Това в сравнение с преди приемането на NMN, групите след приемане на NMN имат значително подобрение на физическата годност и степен на сън.


ingednmn ефективно подобрява функцията на долните крайници и намалява умората в възрастните хора, което води до по -добър сън.


6. Лесна загуба на коса:

--


in хартия, публикувана в молекули, NMN може да инхибира DHT \\ наневедените възпалителни реакции и окислителния стрес чрез намаляване на нивата на ROS, повишавайки антиоксидантния ензим активност и активността на ензима Инхибирайки активирането на NF
κB p65 възпалителен сигнал за сигнал.


at По същото време, NMN може също да намали освобождаването на възпалителни фактори и увреждане на клетките, насърчава на Пролиферацията на клетките на космените фоликули, засилва доставката на хранителни вещества за космените фоликули, като по този начин насърчава растежа на косата и намалява загубата на коса.


7. Подобряване на състоянието на кожата:


nmn може да подобри еластичността и устойчивостта на кожата чрез подобряване на синтеза на колаген и намаляване на оксидативния стрес.

+


nad
играе роля в възстановяването на клетките и антиоксидантите, а добавката на NMN може да помогне за поддържане на кожата здрава.

-


research, публикуван в имунофармакологията, показва, че тетика Използването на NMN предотвратява екземата
подобни симптоми, включително кожни лезии, сърбеж, обриви и загуба на вода, като блокира рос.


in добавяне,nmn помага за подобряване на еластичността на кожата и съдържание на влага чрез насърчаване на синтеза на колаген и увеличаване на производството на клетъчна енергия, намаляване на бръчките и правене на кожата по -млада и по -твърда.


8. Увеличете енергията си:

+


Проучването установява, че добавката наnmn повишава нивата наnad
и подобрява митохондриалната функция, като по този начин повишава производството на енергия.


a проучване, публикувано в застаряваща клетка, също показа, че NMN помага за подобряване на капацитета на упражнения и физическата издръжливост.


9. Подобрете фокуса си:

+


nad
играе роля за поддържане на здравето на нервите и активиране на синтеза на протеини.

++

As a precursor of NAD
, NMN can enhance the level of intracellular NAD
, activate key proteins such as SIRT1 and SIRT2, promote cell energy production, DNA repair and antioxidant function, delay cell aging, improve the health ofnerve cells, and make people more energetic.


In addition, NMN regulates gene expression, promotes mitochondrial function and cell signaling, improves cell quality and reduces inflammation, thereby protecting клетки от увреждане, забавяне на стареенето и подобряване на цялостното здраве и качество на живот.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top