Дизайн на чертежния колан, отворен колан, производствен колан, макара на колан

Дата на излизане:2023-07-07

какви са материалите на щамповащите части

production Материали на щамповащи части: PS, ABS, PET, PC, HIPS, PE и други пластмасови материали, могат да се направят специални изисквания от метал.

pc Материал: Тоест, поликарбонат (поликарбонат), съкратен като PC, е безцветна прозрачен не-qualitative термопластичен материал. Името му идва от групата CO3 вътре в нея.

chemical свойства: поликарбонатът е устойчив на слаба киселина и неутрално масло. Поликарбонат не е устойчив на ултравиолетова светлина, не устойчив на силни алкални.

physical свойства: специфична гравитация: 1.18-1.20 g/cm ³ Свиване на формоването: 0,5-0,8% температура на формоване: 230-320 ℃ Условия за сушене: 110-120 ℃

8 часа могат да се използват за дълго време при-60~120 ℃. Свойства на материала Високата якост на удар, Добрата стабилност на размерите, безцветната прозрачна, доброто оцветяване, електрическата изолация, устойчивостта на корозия, устойчивостта на износване, но лошото самообладание, тенденцията за напукване на напрежението, високотемпературната лесна хидролиза и друга съвместимост на смолата е лоша. Подходящ за изработка на малки части на инструмента, изолирани прозрачни части и устойчиви на удара части.-

material характеристики: аморфен материал, добра топлинна стабилност, широк диапазон на температура на формоване, лоша плавност. Абсорбцията на малка влага, но чувствителна към водата, трябва да се изсушава. Формирането на свиване е малко, лесно за разтопяване на напукване и концентрация на напрежение, така че условията на формоване трябва да бъдат строго контролирани, пластмасовите части трябва да бъдат отгряти; Температурата на топене е висока, вискозитетът е висок, а пластмасовите части, по -големи от 200 g, трябва да се нагряват и да се удължат дюзата. Пластмасовата течност е лоша, системата за изливане на плесени е груба и къса като принципа, трябва да постави студен кладенец, портата трябва да е голяма, формата трябва да се нагрява; Температурата на материала е твърде ниска, ще доведе до липса на материал, пластмасови части, температурата на материала е твърде висока, за да се прелива, пластмасови части се разпенват. Когато температурата на плесен е ниска, скоростта на свиване е малка, скоростта на удължаване е малка, якостта на удара е ниска, а огъването, натискането и якостта на опън е ниска. Когато температурата на формата надвишава 120 градуса, пластмасовите части се охлаждат бавно и са лесни за деформация и залепват към формата. Стената на пластмасовата част не е подходяща за твърде дебела и трябва да бъде равномерна, за да се избегнат остри ъгли и прорези

material характеристики: висока якост, якост на опън 69mpa, якост на огъване 96mpa; Високотемпературна съпротивление, дългаterm употреба може да издържи 130 градуса по температурна среда на Целзий; Добра прозрачност, *; Съпоставянето на цвета на суровината и повърхностното покритие не са толкова добри, колкото ABS; PC трябва да избере оценка с висока мобилност. Подходящ за машини с миди и мобилни телефони, използвани в тежки среди.-

pc Недостатъци: Лоша устойчивост на износване. Някои поликарбонатни устройства, използвани за абразивни приложения, изискват специално третиране на повърхността.

ps: Полипластична смола, вид термопластична синтетична смола, се използва в индустрията на електрониката и електрическите уреди.

\\ НП: Принадлежи към полистирол, обикновено известен като твърдо лепило. В пластмасовата промишленост, посочена като: PS пропорция: 1,05 g

cm ³ свиване на формоване: 0,60,8% температура на формоване: 170/250 ℃--

material свойства: отлична електрическа изолация (особено високочестотна изолация ), безцветни и прозрачни, светло предаване на второ място само за органично стъкло, оцветяване на водоустойчивост, добра химическа стабилност, обща якост, крехко качество, лесно за производство на стрес крехко напукване, устойчивост на бензол. Бензин и други органични разтворители. Подходящ за приготвяне на изолационни прозрачни части. Декоративни части и химически инструменти, оптични инструменти и други части.

molding ефективност: аморфен материал, малка условна влага, не е необходимо да бъде напълно сух, не лесен за разлагане, но коефициентът на термично разширяване е голям , лесен за получаване на вътрешен стрес, добра течливост, наличен формоване на машина за инжектиране на винтове или буталото; Препоръчително е да се използва висока температура на материала, висока температура на плесен, ниско налягане на инжектиране, удължаване на времето за инжектиране благоприятства за намаляване на вътрешния стрес и предотвратяването на свиването. Метаморфоза; Могат да се използват различни форми на портата и портата е свързана с пластмасовата част в дъга, за да не се повреди пластмасовата част, когато портата е отстранена. Голям наклон на обезсърчаване и равномерно изхвърляне. Дебелината на стената на пластмасовите части е равномерна, доколкото е възможно, без вложки, ако има вложки, трябва да се загряват.

function 1: Използва се с покривния колан за пренасяне на електронни компоненти. Приложени към SMT Plug

in операция на електронни компоненти, електронните компоненти се съхраняват в опаковката на щамповащите части, а щампователните части се пакетират с покрив колан, за да се предпазят електронните компоненти от замърсяване и въздействие. Когато електронните компоненти са в операцията Plugin, покривната лента е разкъсана, а оборудването SMT изважда компонентите в колан за носене на части за щамповане през отвора за позициониране на носещия колан за щамповане и ги инсталира на The Интегрална платка за образуване на цялостна система на веригата.

function 2: за защита на електронните компоненти от електростатични повреди. Някои прецизни електронни компоненти имат ясни изисквания за антистатичното ниво на щамповани части. Според различното антистатично ниво, щамповащите части могат да бъдат разделени на три типа: проводим тип, антистатичен тип (тип електростатично разсейване) и тип изолация.

function 3: лесен за носене; Осигурете ефективност; Модел на продукта; Дължина на количеството; Електрическа защита; Носещ транспорт; Функция за опаковане.--

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Jiushuo Industrial Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top