Най-добрите организатори на бижута: кутии, чекмеджета и други, за да поддържате бижутата си подредени

Дата на излизане:2020-08-04

Запази безценните си съкровища блестящи за по-дълго.

ABHA SHAH  

Вторник 28 април 2020 10:53


Ако имах паунд за всяка загубена обица или отдавна забравена огърлица, взета от прашно кътче, I Subspon82217щеше да има достатъчно, за да се наслади на един ден в Christie&; следващия търг за бижута.

Е, може би не съвсем, но трябваше да се сбогувам с много обичани бижута, или защото I CON2222177;са загубили решаваща част или то става опетнено от седенето в заплетена купчина на моята съблекалня.

Някога притежавах много бижутерия за костюми, но с възрастта (и зрял вкус) I Occon822177;са изградили колекция от висококачествени, вечни парчета, които всички имат собствени кутии.Но колкото и да са хубави тези кутии, затворените отделения правят по-трудно аксесоарите по един поглед.

Дневна грижа за бижута: do pado 822177;s и don c222177;

Да: разделете сребърните и златните парчета като златни драскотини лесно.

Да: да държи ценните парчета далеч от влага и въздух, за да запази блясъка им.Да се съхранява с малки силициеви чанти, които често се намират в нови чанти или обувки.

Да: носете бижутата си на ротационен принцип, за да ги поддържате безвредни за по-дълго.

Don 82217t: да се приложат лосиони, парфюми или лак за коса след поставяне на бижута.Това трябва да е последното финално докосване на облеклото ти.

Дон 8217t: забрави да избършеш скъпите си огърлици и обици с мека микрофилна кърпа след разходката, за да ги предпазиш от прах, нефт и влага.

Подходящото съхранение играе роля в запазването на бижутата.Може да е кутия, стойка, поставка на стената или нещо толкова просто като подреден поднос, но идеята е същата: да поддържаш безценните си съкровища в подреден и подреден ред.

Как се организират бижута у дома

Има малки хакове, които можете да опитате да подредите бижутата си:

Малки купи за закуски: страхотни за пръстени и гривни

Кожени куки и ъгли на фоторамка: идеално за окачване на вериги и висулки  

Ледени кубчета: дръжте висящите си обици и гвоздеи подредени в отделенията.  

Кутии с лекарства или хапчета:   работи върху разделянето   пръстени, игли и малки брошки.

Докато тези работи точно като стенд-инс, задръстване на съблекалнята с купички или ледени подноси е по-малко от идеално за създаване на шик спалня вид.Те не могат да се мерят и със специално пригоден за съхраняване на джунджуриите ви.

Има поставки за пръстени и огърлици, а други предлагат места за сортиране на едно място, заедно с брошки, обеци и други украшения.Независимо дали ви харесва бижутата на показ или безопасно забутани от погледа, ние в момента търсим най-добрите организатори на бижута и съхранение.

Вижте нашите фаворити по-долу.

Всички бижутерийни държатели Стакърс Слик Некклас Травел Бижутери Бокс, Blush Pink

С много отделения, подноси и поставки за всякакви видове бижута, този розов дизайн на Стакърс съчетава стил и функция прекрасно.

Измервайки само 5 x 27 x 13cm, супер компактната кутия е перфектна за малки маси за обличане, както и за спускане в калъфа.

Джонатан Адлер Бижутерийна кутия бяла

Всеки, който се интересува от интериора, знае името Джонатан Адлър: неговите шантави и кичозни къщи се празнуват по целия свят.Въпреки че някои парчета могат да бъдат хиляди, тази бижутерия предлага на феновете възможност да притежават марката за много по-малко.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top