Характеристики и прилагане на силиконов каучук / избор на суров каучук

Дата на излизане:2020-09-19

Характеристики и приложение на силиконов каучук

Силиконовият каучук е специален синтетичен еластомер, който се прави от линеен полисилоксан, смесен с подсилващ пълнител и вулканизиран под отопление и налягане.Съвършено балансира механичните и химичните свойства, като по този начин отговаря на много от днешните& oban3539;взискателни приложения.

Силиконовата гума изпъква в следните области:

Висока и ниска температура

Инертна (безвкусна и без мирис)

Прозрачен, лесен за оцветяване

Широк диапазон на твърдост, 10-80 твърдост на брега

Химична устойчивост

Добро запечатване

Електрически свойства

Устойчивост на натиск

В сравнение с конвенционалните органични еластомери, различни части от силиконовия каучук са особено лесни за обработка и производство.Силиконовият каучук е лесен за движение, така че може да бъде формован, календриран и екструдиран с ниска консумация на енергия.Лесната обработка означава висока производствена ефективност.

Различните части от силиконовия каучук могат да бъдат осигурени в следните форми:

Съставено: този готов за употреба материал може да бъде оцветен и катализиран в зависимост от вашето оборудване за обработка и крайна употреба.Основни материали: този вид силиконов полимер съдържа и подсилващ пълнител.Материалът от гумената основа може допълнително да се смесва с пигменти и добавки, за да се създаде съединение, което да отговаря на вашите цветове и други производствени изисквания.

Течен силиконов каучук (LSR): тази двукомпонентна течна каучукова система може да бъде напомпана в съответното оборудване за отливане на инжекционен разтвор и след това термично изсушена в отливни гумени части.

Флуоорсиликонови каучукови съединения и основни материали: флуорсиликоновият каучук поддържа много от ключовите свойства на органосиликацията, освен това има и по-висока химична, горивна и маслена устойчивост.

Подбор на суров каучук: суровият каучук с различни характеристики се избира в зависимост от характеристиките на продукта и експлоатационните условия.

Винилов силиконов каучук: продукти, необходими за използване на температура в - 70 $250 $задимен 8451; диапазон, могат да използват винилсиликонов каучук.

Ниско съдържание на бензен силиконов каучук: продуктите изискват използването на много висок температурен диапазон - 90% 300 ”

Флуоорсиликон: когато се изисква продуктите да са устойчиви на висока и ниска температура, гориво и разтворител, се използва флуоросилика гел

zmkm-800_800.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Huizhou Calipolo accessory Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top