Не разбирам: въведен режим на работа на манипулиране на машината за инжекционно формоване

Дата на излизане:2020-09-16

Значението на манипулатора в автоматизираната индустрия е очевидно.Ако системата за контрол на терминала е изпращачът на бойното поле, манипулаторът е войник на фронтовата линия. Манипулаторът е механичен продукт, предназначен да симулира горната част на човешкото тяло.Тя може да върши проста работа за улавяне, поставяне и преместване на обекти. Те могат да правят много неща, които хората могат да правят и могат да работят в някои сурови среди с висока ефективност и ниски разходи. Така че в промишленото производство на практика е полезно за механичната ръка. Днес трябва да ви разкажа за манипулатора на машината за отливане.

Манипулатор за инжекционна матрица

Манипулаторът се управлява чрез управление на мощността, манипулатор на инжекционно формоване има четири вида: право на превключване, обратно преобразуване, разтягане на катран и флексор.

zmkm-800_800 - 2020-07-15T152420.683.jpg

Директно изместване: дизайнът на този машинен манипулатор за инжекционно моделиране има само три картейски кординати, които правят движението на линейното движение, т.е. ръката просто прави еластичното повдигане и движение и т.н., този манипулатор е относително прост, характеристиката е да се заеме мястото е голяма, планът за работа е малък.

Обратна трансформация: рамото на този манипулатор на инжекционно формоване има хоризонтално завъртане на тази дейност, тази активност и ръката на ластика и повдигането на две дейности, комбинирани в липса на въртене. Този манипулатор е вид на по-голяма употреба, заемат малко пространство, компактен план, широк работен план, но ако е на земята не може да се хване.

Питч: тази инжекционна машина манипулатор ръка в допълнение към хоризонталното завъртане на тази дейност, има също така наклона на ръката тази активност, двете дейности и еластичната активност на ръката на пълно разстояние. В сравнение с обратния преход, подаващият манипулатор може да разшири работния план и да разшири ръката до земята, за да завърши задачата за получаване на парчето от земята при условие, че заема същото пространство. Недостатъкът му е, че интуицията на движението е бедна, планът е по-объркан.

Флексион и разширение: Ръката манипулатор на инжекционното формоване има голямата ръка и предмишницата две части, освен голямата ръка с хоризонтално завъртане и повдигане, предмишницата спрямо голямата ръка и повдигащото движение. Във форма, ръката се огъва и се простира спрямо горната част на ръката.

Горното е въвеждането на режим на работа на машинен манипулатор за инжекционно моделиране, вярвам, че мога да ви дам и малко знания! Ако се чувствате полезни, може да искате да обърнете повече внимание на официалния ни уебсайт за машинен манипулатор. Трябва да поръчате манипулатор или да търсите манипулиращи части или поддръжка, да търсите автоматизация Рибо, едностепенно решение на вашите проблеми, да намалите разходите, да подобрите ефективността на производството!


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top