Пет характеристики на чиста памучна панделка

Дата на излизане:2020-09-18

1. Хигроскопичност: памучната лента има добра хигроскопичност. При нормални условия лентата може да абсорбира вода от околната атмосфера и съдържанието на влага е 8-10%. Следователно той контактува с човешката кожа и кара хората да се чувстват меки, но не сковани. Ако влажността на лентата се повиши и околната температура е висока, съдържанието на вода в лентата ще се изпари и разсее, така че водният баланс на лентата ще се запази и хората ще се чувстват комфортно.

2. Задържане на влага: тъй като памучната лента е лош проводник на топлина и електричество, коефициентът на топлопроводимост е много нисък и тъй като самата памучна лента има предимствата на порьозност и висока еластичност, може да се натрупа голямо количество въздух между лентите, а въздухът е лошият проводник на топлина и електричество. Следователно, чистата памучна лента има добро задържане на влага и кара хората да се чувстват топли при използването на чистата памучна лента.

3. Хигиена: памучната панделка е естествено влакно, основният й компонент е целулозата и малко количество восъчни вещества и азотсъдържащи вещества и пектин. Чистата памучна панделка е инспектирана и практикувана в много аспекти. Няма дразнене и отрицателен ефект при контакт с кожата. Добре е човешкото тяло да го носи дълго време.

4. Топлоустойчивост: топлоустойчивостта на чиста памучна лента е добра. Когато температурата е под 110 ℃, водата на лентата ще се изпари и влакното няма да се повреди. Следователно използването, измиването, отпечатването и боядисването на чиста памучна лента нямат влияние върху лентата при стайна температура, което подобрява устойчивостта на измиване и износване на чистата памучна лента.

5. Алкална устойчивост: памучната лента има по-голяма устойчивост на алкали и лентата няма да се повреди в алкален разтвор. Това свойство благоприятства измиването, дезинфекцията и отстраняването на примесите след носене. В същото време, чистата памучна лента може да бъде боядисана, отпечатана и обработена, за да се получат повече нови разновидности на лентата.

zmkm-800_800.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Haoxin Textile Co.LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
Dongguan Haoxin Textile Co.LTD

Длъжност: manager

отдел: Marketing Department

Фирма Телефон: +86 0769-85049176

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: +86 13751252675

уебсайт: haoxin.bulb2b.com

адрес: No 28 Chuangxing Road,,baisha community five village,humen town dongguan city guangdong province,China

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top