История на Фестивала на полуесента

Дата на излизане:2020-07-17

В древни времена небето се появявало по едно и също време за десет дни, и слънцето пресъхнало и хората умирали.Героят на име Ху И беше толкова силен, че съчувстваше на страдащите хора.

Съпругата на Hou Yi& copion35;39 се е казвала Chang&ੋ39; е. Hou Yi в допълнение към изкуството на лова, по цял ден с жена си.Много учени идват да наемат учител да изучава изкуство, умът не е правилен, Пенг Менг също е смесен.

Един ден, Ху И отиде в планината Кунлун, за да посети приятелите си, за да потърси Тао, майка му Уанг, за пакет от немъртви лекарства.Казват, че като се вземе това лекарство, може веднага да се възнесе в рая.Въпреки това, Ху И не може да напусне жена си, временно е дал немъртвите лекарства на Чанг&35;39; колекция.

Chang& Capit3539; е скрил лекарството в кутията със съкровища на скрина.Три дни по-късно, Ху И поведе учениците на лов, сърцето на духа на Пенг Менг се престори на болно, но не излезе.След като Ху И води всички да си тръгнат скоро, Пенг Менг държи меч, за да проникне в задния двор на къщата, да принуди Чанг& ХООО3539; а именно да предаде немъртва медицина.

Chang&ා39; e знаеше, че тя не е опонент на Peng Meng&3535;39; когато кризата се обърна да отвори съкровищница, извади немъртвите лекарства погълнати.Чанг& 3535;í232;237;í237;237;237;237;ííí погълнат, тялото му веднага изплува от земята, изскочи

Тъй като Чанг' беше притеснена за съпруга си, след това отлетя до най-близката луна от света стана безсмъртна.

Вечерта Хоу И се прибра, а прислужниците плачеха за случилото се през деня.

Хоу И е бил уплашен и ядосан, извадил е меч, за да убие злото, Пенг Менг вече е избягал, Хоу И е бил толкова ядосан да удари гърдите му, тъжен, гледайки нагоре в нощното небе, за да се обади Чанг& 35339; е, когато е открил, че днес& 3539;Луната е особено ярка, и има трепереща фигура като Чанг& 3539; e.

Хау И е пропуснал жена си, след което е изпратил хора в Чанг&35;39; любимата му задна градина, слагайки тамян, слагайки чанг& 3539; обикновено обича да яде пресни плодове от мед, жертвоприношения в двореца Чанг& 3539; e.

Хората чуха новината, че Чанг& 35339; той се втурнал към луната, за да стане безсмъртен, един след друг слагал калъфки с тамян под луната, към вида Chang&353339; и се моли за благоприятен мир.

Оттогава Фестивалът на средата на есента почита обичаите, които се разпространяват сред хората.

timg.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top