Как да намерите фабрика, производство и доставчик на китайски лампи за червени лампи?

Дата на излизане:2020-08-25

Когато търсите фабрика, започнете с търсене на най-малкия набор от наименования на продуктите, за да откриете един и същ продукт или най-близкия до продукта за третиране на червена светлина.Ако обхватът не бъде открит, разширете обхвата, за да откриете категорията.

Например, трябва ми червена лампа за терапия, направена в Китай.Първото нещо, което търся е лампа за лечение на червени светлини, направена в Китай.Ако мога да го намеря, търся червена лампа, направена в Китай.Ако мога да го намеря, търся лампа за лечение на червена светлина, след това разширявам лечението с червена светлина и така нататък.

Същото важи и за китайските производители, които могат да намерят рентабилни производители въз основа на техните наименования на продуктите или за някои видове продукти.


Уверете се, че ще отидете директно при производителя, а не при Дружеството за търговия; Дружеството за търговия може да е лично, няма предимството на разходите, не е запознато с детайлите на продукта, следенето на грешки е трудно.

От фабричния адрес и фабричните снимки може да се види дали е фабрика или компания за търговия: ако адресът е сградата на повечето търговски дружества, ако това е индустриалният парк е почти всички фабрики;

Въведете името на компанията или промишлените ключови думи и областта на Shenzhen в Google, тъй като повечето от Китай&#;известните светодиодни фабрики са разположени в провинция Shenzhen, Guangdong.

След това погледнете резултатите от показването на страницата в Google, обърнете няколко страници, за да видите, първата страница не е непременно най-добрата, може би AD линията нагоре.

Всички добри компании имат кратки адреси.Ако ALIBABARA, Amazon и други думи, в общи линии не са правилният адрес на компанията, а адреса на платформата.


Ако е голямо дружество или предприятие, уебсайтът обикновено е лесен за намиране и има известна значимост.Отвори го и провери сайта му.

Ако производството е грубо, съдържанието не разполага с updat& Subdon 355101;, информационният материал е много малък, а именно фалшив уебсайт.Истинските уеб сайтове изглеждат прости и лесни за разбиране, с актуално съдържание.

Продуктова информация и информация за нас има много и подробни.Бъдете в състояние бързо да намерите телефон, имейл и адрес от контактите.

След намирането на сайта, ако имате въпроси за това дали търсите правилния сайт, можете да се обадите на телефонния номер, предоставен на сайта, за да попитате и след това можете да кажете разликата.


На правилния уебсайт, се обадете на завода&ýМеждународното търговско министерство или отдел „Износ“ и на лицето за контакт, само във фабриката&353539;в отдела за износ, а не в неговото търговско дружество или офис.

За да се намерят големи компании, колкото е възможно по-големи, големи компании официално, продуктова сигурност, всеки адрес трябва да бъде отворен, за да се види, сравни фабриката е вярна и има сила.


Свържете се с нас:

Име:   продажба(на)reddotled.com    

Какво?   +86 1890254815





certificate.png

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top