Важни компоненти в системите за съхранение на слънчева енергия

Дата на излизане:2023-06-02

solar панели, инвертори и литиеви батерии са ключови компоненти в сценария на прилагане на слънчевите дома. Соларните панели превръщат слънчевата енергия в електричество, инверторите превръщат постояннотоковия електричество в променлив ток за използване на домакинствата, а литиевите батерии съхраняват електричество за архивиране. В допълнение, производството на слънчева енергия има силни зелени екологични свойства и може да постигне устойчиво развитие.

solar панели са основният компонент на системите за производство на слънчева енергия и тяхната работа и качество оказват важно влияние върху ефективността и надеждността на цялата система. Добрите слънчеви панели имат висока ефективност на конверсия, дълъг експлоатационен живот и стабилност. Соларните панели на марката Kenlig използват високи компоненти и технологии с висока венция, за да осигурят ефективни, надеждни и трайни решения за слънчева енергия.-

inverters са съществена част от системите за производство на слънчева енергия. Основната им функция е да преобразуват постояннотоковото електричество, събрано от слънчеви панели в променливотоковото електричество, изисквано от домакинствата. Инверторите на марката Kenlig използват усъвършенствана интелигентна технология, за да превърнат слънчевата енергия в домакинството електричество и да гарантират висока ефективност и безопасност чрез интелигентен контрол и множество защитни механизми.

lithium батерии са важни компоненти в системата за съхранение на енергията на системите за производство на слънчева енергия за производство на слънчева енергия . Енергията, събрана от системите за производство на слънчева енергия, не винаги може да отговаря на търсенето на електроенергия на домакинствата, така че е необходимо резервно съхранение. Литиевите батерии за съхранение на енергия Kenlig са стабилни и могат да съхраняват неизползвано електричество за използване на домакинството, като същевременно автоматично коригиране на количеството електричество, доставено по време на захранване. в слънчеви приложения за дома. Соларните енергийни системи Kenlig използват модерна технология за производство и високи компоненти наquality, за да осигурят ефективни, надеждни и чисти енергийни решения за домове, нуждаещи се от зелено и ефективно електричество.

-

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Kenliger New Energy (Guangdong) Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top