INCONEL ™ X-750 Доставя се висока температура стоманена лента

Дата на излизане:2020-11-11

Вчера, нашият Inconel ™ x-750 Жезълът за висока температура премина проверката и може да бъде доставен на нашите клиенти с увереност. Качеството и производството трябва да са пионерите в ескортирането на клиентите.

Инкопел ™ x-750(UNSN0750/WNR2.469) е a утаяване на никел-хромова сплав, използвана за устойчивост на корозия, устойчивост на окисление и висока якост при високи температури под 1300 градуси Фаренхайт. Въпреки че повечето ефекти от втвърдяването на преципитата ще изчезнат с повишаването на температурата над 1300 градуса Фаренхайт, ефективната якост на топлината-обработените материали могат да достигнат 1800 градуси по Фаренхайт. Олой X-750 има и отлични резултати при ниски температури.

Икономическите резултати на Inconel ™ X-750, както и неговата наличност във всички стандартни форми на валцове, позволяват да се използва в широк кръг от промишлени области. В газовите турбини се използва за витла и колела, болтове и други структурни компоненти. Инкопел ™ X-750 се използва широко в ракетни двигателни камери. Приложенията за корпуса на въздухоплавателните средства включват тласъци и вентилационни системи. Големият съд за налягане е направен от Inconel ™ X-750. Други приложения са приспособления за топлинна обработка, инструменти за формоване, матрици за екструдиране и щипки за тестери. Използва се за пружини и скрепителни елементи.

В съответствие с изискванията за прилагане и ефективност могат да се използват различни методи за топлинна обработка. За използваната среда над 1100 градуса Фаренхайт, особено за околната среда, която трябва да поддържа натоварването дълго време, най-добрата ефективност може да бъде постигната чрез обработка на разтвор (2100 градуса Фаренхайт)+стабилизираща терапия (1550 градуса по Фаренхайт)+пречистване на преципитата (1300 градуса по Фаренхайт).

За сплави под 1100-а-276F, те могат да бъдат подсилени чрез пречистване на преципитата след топлинна обработка или студена обработка, уравновесяване или преципитация след третиране на разтвора. В някои приложения, охлаждането на пещта може да се използва и за постигане на оптимална ефективност.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top