Въвеждане на машина за нарязване на месо на кубчета

Дата на излизане:2019-09-09

Въвеждане на машина за нарязване на месо на кубчета

Вече има много модели машини за рязане на месо и месото може да отговаря на изискванията за рязане на форма. Сред тях машината за рязане на месо е важно оборудване в процеса на производство на месни продукти. Основните суровини, като парчета месо и мазнини, се нарязват на месото, нарязано на потребителя. Размерът на нарязаната решетка може да се използва и за изрязване на свинското месо, парчетата месо и нарязаното на кубчета месо. Размерът на размера се определя от броя на остриетата в решетката на ножа.

meat cutting equipment.jpg

Машината за месо на кубчета е проектирана и произведена с позоваване на международни модерни машини. Той има разумна структура и е изработен от неръждаема стомана, която отговаря на хигиенните норми за безопасност и безопасност на храните. Машината има голям размер контейнер за хранене и е проектирана с заключващо устройство за хранене на продукти. Специалното острие на решетката има силна проницаемост и непрекъсната обработка на месо без залепване. Файлът тип S има остро рязане, гладко напречно сечение и красив външен вид. Машината може точно да реже " камбанен звън " , " Тел " и " парче " и работят ефективно.

meat dicer.jpg

Поради бързата скорост на рязане, машината за рязане се нуждае от много стабилни условия на работа, така че конструкцията на каросерията ще бъде тежка. Фюзелажът не се измества по време на работния процес и шумът е много нисък, когато машината работи. Външният дизайн на машината е прост, което улеснява почистването. Изпълнението е много стабилно, може да работи дълго време, той е добър помощник за рязане на месо!

meat processing machine.jpg

месо по-хубаво     оборудване за рязане на месо     машина за обработка на месо     машина за рязане на месо  

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top