Моля, не забравяйте да съберете стъпките на манипулацията на инжекционния манипулатор

Дата на излизане:2020-09-21

Инжектиращ манипулатор като нещо като автоматично производствено оборудване, сега се използват много производители на инжекционни отливки, след това Dongguan Ruibo автоматичен инжекционен манипулатор как да се използва? Това е необходимостта да се обърне внимание на определен метод, следните малки гримове, за да се обсъдят и споделят с вас! 1.Първата стъпка е да се потвърди, че захранването, източникът на налягането на въздуха и другите източници на енергия са правилно свързани и да се провери клапанът за регулиране на налягането на въздуха на манипулатора на 0.4MpA-0.6mpa.

Второ.Втората стъпка е да се включи захранването на манипулатора и да се върне към първоначалната точка на манипулатора.

Три.Третата стъпка е да се определят режимите на действие на манипулатора (в зависимост от избора на конкретни продукти).

4.Съгласно параметрите на етикета на приспособлението за манипулиране, въведете позицията на готовност и позицията на притискане на манипулатора.

Пет.Стъпка 5: Задаване на отвора на леярната машина според параметрите на етикета.

Шести.Шестата стъпка е да се провери дали клампинговият винт е разхлабен, дали щипката е повредена, дали цилиндърът обикновено е телескопичен, дали изпускането на въздух, дали издънката е в добро състояние, дали златните инструменти са заседнали и други лоши явления.

Стъпка 7 След монтирането на приспособлението, вижте дали всички приспособления са на една и съща вертикална повърхност.В противен случай блокиращият винт се регулира върху скоростта на свързване, така че закрепването да е на същата вертикална повърхност.

Осем.Осмият етап е полу-автоматично регулиране на положението на притискане.След настройване ОК, спасете параметрите.

Девет.Деветата стъпка и след това се определя позицията на стойка на манипулатора, началната позиция по пътя, началната позиция на продукта и т.н.

Десет.Десетата стъпка влиза в таймера на манипулатора и предварително определя времето на всяко действие. Предварително са поставени закъснението на изваждането (2S) и закъснението (5s) на инжекционната машина.

11-ти.Единадесетата стъпка е напълно автоматичната работа на инжекционната отливка и манипулатора.

12-ти.В първото автоматично състояние, тъй като между манипулатора и инжекционната машина може да има най-доброто сътрудничество, моля, наблюдавайте работата на две устройства в автоматично състояние, и след това настройвайте през цялото време с машинен манипулатор на инжекционна отливка (време на изтласкване на напръстник, време на напръстник назад, време на средния цикъл и т.н.),Така че роботите да реагират най-бързо и стабилно.

13-ти.Завършване на корекцията в 13-ти етап и напълно автоматично производство. Наблюдавайте плесента за двайсет или повече от половин час и напуснете без аларма за повреда.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top