Съвременна технология за ускоряване на процесите на обработка с ЦПУ

Дата на излизане:2022-08-19

ЦПУ машинната обработка е процес на производство на продукти от различни материали с помощта на компютър-контролирани машини. Този процес може да се използва за производство на продукти с висока степен на точност и прецизност. Машинната обработка с ЦПУ се използва в различни индустрии, включително космическа, автомобилна и медицинска. Въпреки това, едно от предизвикателствата пред машинните магазини с ЦПУ е времето, необходимо за настройване на машината и програмиране на всяка нова работа. Това може да бъде голямо затруднение в производствения процес. Обаче ускоряването на процеса на обработка с ЦПУ е от решаващо значение за производството на повече части за по-малко време. Това е важно, защото помага за съкращаване на сроковете за доставка на продуктите и позволява на компаниите бързо да отговорят на нуждите на клиентите. Освен това по-бързите производствени скорости спомагат за намаляване на общите производствени разходи. Фирмите за обработка с ЦПУ могат да внедрят, за да ускорят процеса на обработка с ЦПУ, за да повишат ефективността и производителността.

微信图片_202208181524421.jpg


Ефективен начин за подобряване на скоростта на обработка с ЦПУ

Едно от основните предимства на машинната обработка с ЦПУ е, че тя е много бърза. Тези машини могат да работят при високи скорости и да произвеждат големи количества предмети за кратък период от време. Въпреки това, има няколко неща, които можете да направите, за да увеличите допълнително скоростта на обработка с ЦПУ. Изпълнете следното, за да увеличите скоростта на обработка с ЦПУ.

微信图片_202208181524431.jpg

Изберете правилния план за обработка:

С толкова много различни планове за обработка може да бъде трудно да се знае кой е подходящ за вашия бизнес. Когато избирате план за обработка, трябва да разгледате няколко фактора. Първо, трябва да разгледате размера и сложността на частта, която обработвате. Ако обработвате големи или сложни части, ще ви трябва по-здрав план за обработка. Второ, трябва да разгледате допустимите отклонения, които трябва да бъдат изпълнени. Колкото по-тесни са допустимите отклонения, толкова по-прецизен трябва да бъде планът за обработка. И накрая, помислете за това, което трябва да постигнете. Помислете за всички тези фактори и други и създайте план за обработка.

8c2250d8e03fa53938459b2f8c3c817.jpg

Едновременни операции по обработка:

Извършването на едновременни операции по обработка може да помогне за ускоряване на процеса на обработка с ЦПУ. Чрез едновременно изпълнение на множество операции можете да намалите общото време за обработка и да увеличите ефективността. Това обаче може да бъде сложно и изисква внимателно планиране и координация. Но с правилна подготовка можете успешно да извършвате едновременни операции за обработка и да подобрите процеса на обработка с ЦПУ.

26-8-8.jpg

Има организирана система за управление на пода:

Хавинg организираната система за управление на пода може да помогне за ускоряване на процеса на обработка. Организираната система за управление на пода ще ви помогне да следите вашите детайли и инструменти, както и тяхната последователност на обработка. Това ще ви позволи бързо и лесно да настроите вашата машина с ЦПУ за всяка задача и също така ще ви помогне да избегнете грешки, които могат да забавят процеса. С малко планиране и мисъл, можете да направите процеса по-лесен и по-бърз и можете да избегнете скъпи грешки, които могат да възпрепятстват производството.


Редовно обучавайте персонала и механиците си:

Обработването с ЦПУ е сложен процес, който изисква квалифицирани оператори. За да се гарантира, че процесът на обработка работи бързо, гладко и ефективно, е важно редовно да обучавате персонала и операторите си. Когато вашите служители са правилно обучени, те ще могат да работят с машини по-бързо и по-ефективно, като в крайна сметка повишават производителността.


Планиран график за поддръжка:

Редовната поддръжка е от съществено значение, за да поддържате вашата машина да работи гладко и ефективно. Помислете за това по следния начин: ако вашите машини са добре-поддържани, те' е по-малко вероятно да се разпаднат или да изпитат други проблеми, които биха могли да забавят производството. Това означава, че можете да пуснете продуктите си на пазара по-бързо и да поддържате клиентите си щастливи. Редовната поддръжка на машини с ЦПУ може да включва всичко от проверка на машината за износване до смяна на износени части. Поддържайки машината редовно, можете да удължите живота й и да я поддържате в максимална производителност.


Допълнителни съвети за увеличаване на скоростта на обработка с ЦПУ

Използване на високо-инструменти за качество, държачи на инструменти и работни стопанства

Използвайте правилния тип течност за рязане

Използвайте правилната скорост на рязане

Използвайте правилния тип смазочен материал

Задаване на правилните параметри за обработка

Използвай правилната стратегия за рязане.

Намаляване на времето на цикъла

Намаляване на времето за настройка

Намаляване на промените в инструментите

Подобряване на планирането на процесите

 


В свят, в койтоe Времето е пари.' Важно е да работите с ЦПУ магазин, който може да произвежда части бързо, без да жертва качеството. Ако искате да получите части бързо и без никакви проблеми, трябва да намерите магазин с ЦПУ, който може да осигури и двете. За щастие, има редица магазини, които предлагат високи цени.-качествени машинни части с ЦПУ своевременно, като например производствени технологии. Работейки с магазин като БДЕ, ще можете да получите вашите части бързо без никакви проблеми.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Длъжност: Business Development Manager

отдел: Business Section

Фирма Телефон: +86-0769-85536862

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: +86-13619085530

уебсайт: rxcncmilling.bulb2b.com

адрес: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top