Методът на петте CRIMP връзка на автомобилните конектори

Дата на излизане:2022-12-05

te пет метод за свързване на Crimp на автомобилните конектори

automotive Electrical Connectors са специално проектирани за автомобилни електрически системи. Автомобилната система е претърпяла огромни промени, което позволява съвременните системи да бъдат широко свързани и контролирани чрез микропроцесори, както и добавяне на високо качество и надеждност за окабеляване и електрически конектор. Когато селекt ing автомобилен електрически конектор за превозно средство, не забравяйте да вземете предвид неговата текуща оценка, плътност на веригата, размер на проводника, напрежение, конфигурация и сила на свързване. Следното е кратко въведение в методите за кримпинг на петте автомобилни конектора.


seamless crimp

seamless crimp автомобилни електрически конектори обикновено са изрязани от кръгло отрязване За да изглежда като тръба.

seam-type clinging

the seam-type clyping автомобилен електрически конектор е изрязан от плосък материал. След това те се навиват в тръба и имат шевове по цялата дължина на ставата.

non \\ нинсулирана крим Бъдете изолирани с топлинна тръба-shrink с помощта на нитове. край. Ето защо е важно да се гарантира, че този конектор пасва на изолацията външен диаметър на проводниците и измерванията.

heat свиване изолация--

heat

shrinkable изолирани електрически конектори са най -добрият вид електрически конектори за всички автомобили , Те също са скъпи поради добрата си водоустойчивост, което ги прави идеални за морски приложения и под капака. , терминални съединители, проводнициtoboard конектори, дъска

to

board конектори и тел-to

wire електрически съединители.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Dengshi Electronics International Trade Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top