Какви са предимствата на водоустойчивите конектори и обикновените конектори

Дата на излизане:2022-08-11

generally, всеки ще има този опит. Ако мобилният ви телефон случайно е отпаднал във водата, мобилният телефон ще бъде напълно неизползваем. Тъй като е потопен във вода, не само мобилни телефони, но и много мобилни телефони изискват електричество. Всичко се страхува много от водата, тъй като водата е естественият враг на това електрическо оборудване. Следователно много хора избягват щетите от водата, когато използват вода за електрическо оборудване. Следователно, те ще се опитат да избегнат навлизането на вода, когато използват електрическо оборудване. Този метод за избягване на разстоянието обаче не предотвратява увреждане на водата. Тези електрическо оборудване имат функцията да не се страхуват от водата, което е решението на първопричината.


terherefore, в много среди, къдетоe Водата и електричеството се използват заедно, трябва да има нещо, което може да направи водата и електричеството да се координират помежду си, без да се компрометира функцията. За да постигнат това намерение, се появиха водоустойчиви конектори. SO-called водоустойчивите конектори също са водоустойчивия щепсел, за който често говорим. Нарича се още конектор и гнездо у нас. Водоустойчивата връзка има отлична водоустойчива функция. Във водна среда водоустойчивият конектор е като без надзор и няма да бъде нарушен. Той все още може да гарантира собствените си механични и електрически функции. Водоустойчивият конектор е не само водоустойчив и влага-proof, но също така има определена функция за прах-proof.


the водоустойчив конектор е по -далеч от традиционния конектор. Той има не само функцията на свързване на традиционния конектор, но и има водоустойчива функция, която традиционният конектор не го прави. Нашите широки клиенти и приятели не трябва да подценяват тази водоустойчива функция. Водоустойчивата функция на водоустойчивия конектор може директно да донесе много печалби на предприятието при практическа употреба. Той може директно да донесе много печалби на предприятието. Това означава, че неговата водоустойчива функция може да донесе безопасност на големите-scale електрически уреди на предприятието при практическа употреба. Осигурявайки безопасността на корпоративните електрически уреди след секс, можете да бъдете сигурни, че да извършвате производствени дейности. В миналото, когато конекторът не е имал водоустойчива функция, ако се приеме, че конекторът е мокър, конекторът няма да бъде повреден, но в резултат на това целият електрически уред може да бъде повреден. Производството ще бъде пряко причинява икономически загуби на предприятието. Затова казваме, че водоустойчивият конектор директно носи много печалби на предприятието. Въпреки това, не е случайно водоустойчивият конектор да има такъв отличен водоустойчив ефект, но е преминал строги функционални проверки. Сега нека говорим за изискванията при проверка на функцията на конектора. Водоустойчивият конектор може да издържи на високи температури от 200 градуса по Целзий и може да издържи високите температури от минус 65 градуса по Целзий. Ниска температурна среда. По време на операцията, поради тока бавно, методът на контакт ще продължи да нараства. За да може водоустойчивият конектор да работи нормално, ако се приеме, че е в някаква много влажна среда, той трябва да бъде в номиналния температурен диапазон. Ако приемем, че пада, изолацията ще намалее и металните му части ще ръждясват, тя не може да се използва и ще повлияе на други функции. Функцията на вибрационния шок е много важна, например, се използва в авиацията и транспорта. Това е много важно. С тази функция тя може да бъде здраво свързана с други механични структури и отлична способност за уплътняване в други среди.


Компактната и чувствителна форма на водоустойчивия конектор може по -добре да се скрие по време на употреба по време на употреба и не се влияе лесно от външния свят. В същото време пластмасата на корпуса на конектора е изработена от екологични и рециклируеми инженерни материали. Това не е като пластмасовите продукти, използвани за замърсяване на околната среда. Свързващите щифтове са обработени и златни на повърхността, а също така могат да се използват, без да се засяга конектора. Електрическата връзка е по -стабилна и надеждна, а контактното съпротивление е по -ниско, което намалява консумацията на енергия на системата. . Това е истински зелен конектор.


-

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangdong corecon precision Industry Co.,Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top