Защо вашият бизнес се нуждае от Pods за поверителност на офиса?

Дата на излизане:2022-08-08

privacy шушулките революционизират съвременните офиси, както го познаваме, предоставяйки на работниците стрес-free среда далеч от бюрата си и натоварения живот на офис за отворен план. Подовете за поверителност са чудесни по редица причини, които ще се разгърнем в тази статия, но е безопасно да се каже, че те подпомагат производителността и предлагат на работниците шанс да се конят - място, къдетоe Всяка задача може уверено да бъде завършена. Може да бъде пригоден, за да се гарантира, че са подходящи за обкръжението ви. Подовете могат да бъдат всички форми и размери, те могат да изглеждат модерни и ярки или професионални и сложни.&pods са разработени с предвид използваемостта, всичко е добре и добре изглежда добре, но трябва да има гъвкавост и предимство за тях, защото в противен случай не би ли се обърнали към изграждането на стени?#


\\ Много по -евтино е да доставя шушулки за поверителност, отколкото да се обажда на строителите и да конструира нови стени. Продовете за поверителност са гъвкави, по -евтини и могат да бъдат изтласкани около офиса, за да се гарантира, че ще намерите най -доброто място за тях. Достъпно и привлекателно решение на всеки офис.

3) служителите могат да работят в личен живот, без разсейване

studies показват, че след като служителят бъде разсеян в Офисът, може да отнеме до 25 минути, за да си върнат фокуса и да се върнат на път с работа. Както можете да си представите, важно е да намалите това време или да го елиминирате изцяло и с определени частни зони, можете да предложите на служителите пространство, което101; те могат да се концентрират.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Homeefun Furniture Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top