ръководство за поддръжка] наистина ли разбирате поддръжката на слушалките?

Дата на излизане:2020-09-22

В днешно време, хората&\253;39; преследването на високо качество и добър звук става все по-високо и по-високо.Често харчим много пари, за да си купим висококачествени слушалки.И когато купуваме слушалки, започваме да подчертаваме някои проблеми, като носене на жици, как да чистим, как да готвим по-добре и така нататък.Ако любимата слушалка е внимателно поддържана от потребителя, времето за използване също ще бъде удължено.

Сега Runfeng ще въведе най-основното чувство за поддръжка на слушалките за партньорите, надявайки се, че приятелите могат да разберат основното знание на тези слушалки в ежедневието, за да поддържат по-добре собствените си слушалки.

Поддръжка на слушалки

Дневна 9613; обемът на слушалките трябва да бъде контролиран

Може да се каже, че това е най-лесната грешка за потребителите на слушалки, защото много потребители обичат да обръщат обема на слушалките до максимума.Въпреки че слушането е по-приятно, то ще причини най-голяма вреда на ухото и диафрагмата.В сериозни случаи ще изгори гласовата намотка и ще причини неизбежни загуби.

общо 9613; да се пази от силно магнитно поле и влажна среда

Това е най-основното знание за използването на слушалки.Силното магнитно поле ще причини определени увреждания на чувствителността на слушалките и качеството на звука на слушалките не може да бъде пренебрегнато.В влажна среда, запушалката на слушалката ще ръждяса, а слушалката ще има сериозно отклонение на тона.Ето защо приятелите трябва да обърнат внимание на този въпрос.

Безобщо 9613; жицата на слушалката трябва да бъде защитена

It&ා39;като избърсване на потта по кабела на слушалката във времето след изпотяване, в противен случай ще причини известна корозия на кабела на слушалката и се опитва да се пази от фойерверки, когато използва слушалката.Без значение дали жицата или ушната обвивка е изгорена, тази загуба е напълно непоправима.

Състояние 9613; защитата на жици и слушалки е по-важна през зимата

Поради ниската температура през зимата, по-ниската температура ще направи кабела на слушалката по-уязвим и ако don& nob3539;t обърне внимание на него, той ще се счупи.Ако използваш слушалката отвън и влезеш в топлото помещение, промяната на температурната разлика ще причини стареенето на слушалката и устройството.

Нищо 9613; носенето на слушалки, когато спите, е наистина вредно.

Защото приятелите ще се обърнат или ще припадат, когато заспят.В този момент, ако носят слушалки, жицата ще причини известно заплитане или ще смаже ушната обвивка.В този момент няма значение дали слушалката е счупена.Ако се нараниш отново, няма да загубиш нищо.Така че дори приятелите ти да са свикнали да слушат успокояваща музика, когато заспиваш, трябва да си сложиш ушите преди да заспиш.Запомни това.

Частни 9613трябва да се обърне внимание на въвеждането и въвеждането, за да се избегне проблемът с едностранния звук

Някои приятели в ежедневната употреба на слушалки се сблъскаха с проблема с едностранния звук на слушалките.Това вероятно е причинено от разхлабването на спойката, причинено от дърпане на жицата на ръка при сваляне на щепсела.Всъщност, въпреки че има фиксиран слой между кабела на слушалката и частта за свързване на кабела, той все още е много слаб отвътре.Затова, когато въвеждаш и запушваш кабела, трябва да внимаваш да държиш щепсела с ръката си и след това да го включваш, за да избегнеш тази ситуация.

Нищо общо 9613; don& copid;39;t силно издърпайте жицата

Когато се съхранява, не използвайте силен начин за сгъване на кабела на слушалката, което ще причини напукване на повърхността на кабела на слушалката, или ще причини определени увреждания на вътрешната жица на слушалката, в резултат на което слушалката не звучи.

общо 9613; новата машина трябва да се подгрява с по-малък обем

Когато получиш нов слушалки, опитай да не използваш по-голям обем, за да въздействаш на диафрагмата.Правилният начин е да се използва по-малък обем, за да се затопли слушалката, а след това да се използва по-малък обем и по-успокояваща музика, за да се сготви слушалката първо, за да се постигне най-доброто работно състояние на диафрагмата.

Отделяне 96131; опитайте се да не докосвате единицата с ръцете си

Частта на слушалката е относително крехка, така че при изваждането на слушалката трябва да се внимава за защитата и да не се пипа устройството с ръка, защото дори и да няма увреждане на устройството, то също ще остави петна от пот на устройството, което ще повлияе на качеството на звука.

общо 9613; " вряща жаба в топла вода " начин

Трябва да използваш начина да свариш жаби в топла вода, за да направиш прост котел.Можете първо да включите обема на половина за определен период от време, и след това да включите обема в нормален, но не и максимален.Времето може да се изчисли в зависимост от времето ви.Don& Doc3539;t питай за определено време, стига да чувстваш, че звукът е включен и след това можеш да го включиш. Можеш да слушаш гласа, който ти харесва.

Как трябва да се почистват слушалките?

Let&353539;те говорят за продукти за тапи за уши.При почистването на тези тапи за уши, It&353539;Най-добре е да се използват памучни тампони, за да се пусне алкохол, за да се почистят.По този начин бактериите могат да бъдат елиминирани, а пръстта в ръкава може да бъде почистена.Ако не, можете да използвате вода за почистване, но си струва да отбележите, че независимо дали използвате алкохол или чиста вода, трябва да изчакате до пълното изсушаване на ръкава за ушите, преди да го сложите на тапата за уши за слушане, за да се предотврати появата на вода в тапата за уши.

В случая със слушалките има по-малко мръсотия, тъй като няма покритие на ушите.Въпреки това, по време на ежедневния слушане, петната от пот и други трудно почистени следи ще бъдат оставени на ушанките.По това време, можете да свалите част от слушалката, да я избършете с дезинфектант или да я напръскате със спрей и след това да я изсушите с хартиена кърпа.

Надявам се, че тази статия ще ви помогне да поддържате слушалките!


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top