По -внимателен поглед върху производството на обработка на ЦПУ

Дата на излизане:2023-03-26
\\ Наддитивно производство или AM се превърна в един от дигиталните методи за дигитално производство на Hallmark за аерокосмически производители. Добрата новина е, че аерокосмическият сектор е в стабилна и уникална позиция и иска да използва най -доброто, което АМ може да предложи. В крайна сметка производството на добавки поддържа компоненти, които са трудни за закупуване и производство. През 2022 г. повечето организации в аерокосмическия сектор предпочитат да изберат пъргави начини за източник, развитие и изграждане на уникални продукти. По отношение на частите, производството на добавки даде възможност да се отговори на голямото търсене в аерокосмическата индустрия.


aerospace Производство на части: Основни използвани технологии

\\ are many technologies that can produce aerospace components, CNC machining has become the goto choice, especially in machining large aerospace parts.

Here are some of the cutting

edge manufacturing technologies used for aerospace components and processes:-

cnc Swiss Precision-

for малки и сложни части, използването на швейцарската CNC Precision Machine е безценно. Независимо дали искате дълбоко сондиране, слот, хобинг или резба, можете да създадете специална и централизирана настройка на Swiss Precision на CNC, като завъртите всяка част на седем различни оси. Това е най -добрият начин да се справите едновременно с множество производствени процеси.

5

axis cnc обработка

with a 5-axis cnc машина, можете да изобразявате геометрично сложни форми. Едно от предимствата на използването на 5axis CNC машина е, че опростява целия този процес за производство на компоненти. Независимо дали става въпрос за композитни пластмаси или солидни метали, 5

axis CNC машина спестява време и ресурси за производство на аерокосмически части.

---cnc машина за завой 

cnc завой или „струг“, позволява на производителите да получат перфектни Ротационна симетрия за производство на аерокосмически компоненти. С помощта на 5axes CNC машина за завой, която може да се върти във вертикална и хоризонтална посока, можете да произведете прецизни и високи компоненти наquality.

--


cnc Машини и производство на части за аерокосмически части: Свързване Точки!

al, въпреки че обработката на аерокосмическите части CNC се грижи за нуждите на няколко индустрии, тя продължава да бъде неразделна част от аерокосмическата индустрия. Машините CNC имат силата да оптимизират производствения процес и да изрежат човешките грешки. Помислете за използването на CNC машини като начин за дигитализиране на целия процес за производство на аерокосмически компоненти., когато става въпрос за издръжливост и мащабируемост, CNC обработка на аерокосмическото пространство има значително предимство над 3D печат на аерокосмическите части. Когато процесът стане компютъризиран, няма място за случайни грешки през целия производствен процес.

\\ нивапортиране на материали за аерокосмически части за производство на аерокосмиче Различен материал прави различни характеристики и в крайна сметка служи за уникална цел. Що се отнася до производството на аерокосмически части, трябва да вземете предвид няколко фактора, за да изберете „правилния“ материал. Вие избирате титан, алуминий, enconel, течен силикон, неръждаема стомана или каучук, трябва да помислите за тегло, издръжливост, сила, корозия и топлинна устойчивост.
\\ enhere са най -използваните видове материали в аерокосмическото пространство:

titanium сплавtitanium сплав има баланс между здравина и тегло, предлага първокласни показатели при екстремни температури и гарантира устойчивост на корозия. В аерокосмическия сектор сплавта от титан се превърна в материал, който да направи безупречно производство. From commercial Airbus A380 to military aircraft such as the F

22, the use of titanium is a hallmark standard for aerospace components.

Aluminum Alloy 

Aluminum alloy is a lightweight and powerful metal used in modern

DAY Аерокосмическо обработка. Всъщност използването на алуминиев предварително

dates дори титан. Алуминиевият материал образува плъзгащо се оксидно покритие, което го прави силно устойчив на корозия. 7075 е общата алуминиева сплав, използвана в аерокосмическата обработка. Тъй като алуминият е по -формируем от титан, той е по -идеален за обработка на CNC.

inconel superalloy

--we предлага редица никел и хром суперансюрой, които се използват като onconel. Тези степенувани супереални материали имат различни случаи на използване от реактивен двигател до висок

pressured компресор. Можете също така да намерите този материал в системите за канали, изпускателните разтвори на двигателя и лопатките на турбината.

engineering plastic

-aerospace machining също използва производителност-based пластмаси като поликарбонат и ultem. Тези материали са разработени и използвани по различен начин от алуминия и титана. Една от предимствата на използването на инженерни пластмаси е, че те са значително леки от металите. Но тези видове материали не служат като алтернатива за металните сплави.

, но устойчивостта на въздействие, химическата устойчивост и свойствата на уплътняване на пластмасовите материали са добре

aWare в аерокосмическата индустрия.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top