АББ получи DNV GL Component Certificate за вентилаторни преобразуватели

Дата на излизане:2020-08-29

Това сертифициране потвърждава, че проектирането, документацията и производството на конвертори на ACS880-87LC съответстват на съответните разпоредби на наръчника за сертифициране на GL-IV-1:2010 фен. Той демонстрира на FAN OEMS качеството и надеждността на конверторите на ABB и може да помогне за съкращаване на времето, необходимо за получаване на сертифициране на вентилатора.

certificate-handover_abb_dnv-700.jpg

През ноември 4, 2016, Цюрих-ABB, една от водещите групи по технологии за електроенергия и автоматизация, получи сертификат на DNV GL компонент за своите акр880-87LC вентилатори. DNV GL& CONCO3539;Сертификационният процес съответства на GL-IV-1:2010 Сертификационен наръчник, който включва подробна оценка на процедурите и съоръженията на ABB& OD3539.

Acs880-87lc е преобразувател на вентилатор за течно охлаждане с пълна мощност. Той е подходящ за наземни и офшорни вятърни двигатели. Неговата компактна конструкция е удобна за машинно и кула. Модуларните преобразуватели с рейтинги от 1.5 до 8 MW се използват в конфигурации отзад-назад за индукционни и постоянни магнитни генератори. Директен контрол на въртящия момент (DTC) осигурява бързо и точно управление на генератора и отговаря на спецификацията на мрежата.

cc-gl-iv-1-00282-0-certificate-390px.jpg

Сертификатът бе присъден на 27-ми септември на събитието УиндEnergy в Хамбург, от д-р Матиас-Клаус Шварц, ръководител на отдел DNV GL& 3539;отдел „Електрически системи“, на Petri Maksimainen, ABB& Nobon35;39;мениджър на продукти за пълен енергиен конвертор. Петри Максимайнен казал: " Сертифицирането още повече повишава доверието на клиентите&353539; в високото качество и надеждност на нашите конвертори. Също така показва, че нашите преобразуватели отговарят на всички съответни технически стандарти и изисквания, което дава възможност на ПОЕМ да получат по-лесно сертифициране за своите вентилатори. "

Д-р Матиас-Клаус Шварц също заяви: " С удоволствие ще продължим дългогодишното си партньорство с ABB, за да им помогнем да подкрепят клиентите с високо качество на компонентите за вятърна енергия. Сертификатът за компонент се издава от независим сертифициращ орган и предоставянето на сертификата потвърждава надеждността на конверторите на ABB. ABB конвертерите са проектирани по строги стандарти за качество и безопасност и очакваме с нетърпение да работим отново с ABB в бъдеще. "


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Genjia Mechanical & Electrical Co. , Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top