Предимства на вътрешната облицовка на опаковъчната кутия EVA

Дата на излизане:2022-10-26

the packing box eva inner подплата, по отношение на материала, има вътрешна облицовка на опаковъчната кутия EVA, вътрешната облицовка на гъбата, вътрешната облицовка на Pearl Pearl памук, хартиената облицовка и др. Техните характеристики се отличават:


1. Ева лигавица по отношение на представянето има екологично чиста и неелегионна EVA, както и анти-static EVA и Fireproof EVA. Има много имена за подплата EVA, като табла EVA, EVA лигавица, кутия EVA и т.н. . По отношение на цвета винаги има на разположение, но цветът е различен. Някои цветове трябва да бъдат персонализирани, като бяло, черно, цвят и т.н., бялото и черното е много често срещан цвят. По отношение на представянето има екологично чиста и неелегинална EVA, както и анти-static eva и fireproof eva.

--2. Подплата на гъбата, по отношение на производителността, тя може да бъде разделена на облицовка на гъба за опазване на околната среда, антистатична гъба и огнеупорна гъба. Има и други имена, като вътрешна тава с гъба, вътрешна кутия с гъба, табла за гъба и т.н. По отношение на плътността има и ниска плътност и висока плътност. Плътността е разделена на 13d, 26d, 18d, 22d и т.н., както и вторичен памук и допълнителен твърд памук. Цветовете са черни, бели и цветни. Разбира се, цветната част също трябва да бъде персонализирана, освен ако няма готов

made цвят.


--3. Epe Pearl памучен облицовка, по отношение на производителността, има липлава памучна лигавица Epe и антистатична лигавична памучна лигавица на Epe Pearl. По отношение на плътността има ниска плътност и висока плътност. Често използваните плътности са 18 кг, 25 кг, 27 кг и по -висока плътност 30 кг, 35 кг и др. Цветовете са бели, черни и червени.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • joydyevafoam
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top