Amazfit Bip S ревю: Този Smartwatch има две отличителни черти, които са трудни за побеждаване

Дата на излизане:2020-07-20

Може да не е най-умният или най-красивият часовник на света, но той&25;39;ще изпуши конкуренцията, когато става въпрос за цената и живота на батерията.

The Amazfit Bip S&2535; t the best smartwatch I& part35; 39;ve test -- дори не close.Но то&35;39; определено е най-дългата.Носех го почти десет дни без havin&2535;103; да го таксувам веднъж, и че&2535;39;е много повече, отколкото мога да кажа за неговите по-скъпи конкуренти.Но ако животът на батерията сам е&353539;39;достатъчно, за да привлече вниманието ви, Bip S&\3535;39;$69 ценовият етикет трябва да запечата сделката.  

Bip S е третият вариант на   Amazfit Bip   (заедно с Amazfit Bip Lite).Създаден от китайската компания Хюами в 2018, оригиналният Бип беше фаворит на феновете от самото начало.Той вършеше основните задачи на Smartwatch за много по-малко от конкурентите, и продължи до 45-те дни на един заряд.   Редактор на CNET Скот Щайн   даде висока оценка като един от най-добрите нискоклавишни Smartwatches наоколо.  

Бип С е по-добре.   фитнес   и малко по-добър екран от неговия предшественик, но той не е&ý39;не се е променил много през последните две години.И въпреки, че това&253;39;все още е една от най-добрите сделки там, то изостава малко след други, като   Епъл Уоч   или   Галактически часовник когато става въпрос за функции и свързаност.  

Проект, който отговаря на цената

С изключение на няколко нови цветови опции (розово и зелено) и по-ярък екран, Bip S изглежда като копие на оригинала Bip.И под това, имам предвид, че прилича на пластмасов Apple Watch, с много по-дебел уплътнител и по-лека рамка.  

It& Calodon;39;определено не е най-привлекателният смартауч I& Calon35;39;но It& Calon;39;е практичен и по-удобен за носене от някои от най-скъпите, по-тежки часовници, които са по-обемисти.Толкова е лек, че дори забравих, че го нося, когато спя.

Но най-големият ценови компромис идва за сметка на екрана.It&2535;39;s always on, what is a nice spirk, but it&১t's not whick as a phone screen.Задната светлина също не работи35;39;t винаги се включва, когато имам нужда.Понякога работи при поискване, но трябваше да преувеличавам вдигането на китката си по-често, отколкото I& 25; 39;бих искал да я включа.И както беше споменато, It& Compolity 39;не е толкова чувствителен към допир.Трябваше да натисна или натисна екрана няколко пъти, за да го накарам да отговори.Когато светне или светне, то&2535;39;ясно се вижда посред бял ден.  

The Bip S включва няколко повече лица на часовници от неговите предшественици, както и способността да персонализира някои от съществуващите.

The Bip S& Calodon359; подобрено проследяване на годност

Оригиналният Amazfit Bip покрива основите, когато става въпрос за следене на фитнес, но Bip S го прави стъпка по-напред, като добавя повече тренировки и по-добри показатели.  

Сега може да се запише до десет различни дейности, включително йога, тежести и плуване.Неговото 5ATM водно съпротивление го прави безопасен както за басейни, така и за плуването в открити води, а вграденият му GPS означава, че можете да оставите телефона си на суха земя, докато вие& 3535;39;сте във водата или на път.

След тестването на Amazfit Bip S, I& Compolity 35;39 бях в състояние да проследявам правилно статистиката си.Но трябва да го направя както трябва.Например бутонът за набиране може да бъде програмиран като пряк път за започване на тренировки, което е удобно.Но за бягане (или други тренировки на открито) все още трябва да натисна екрана, за да потвърдя GPS връзката, преди да започна да се регистрирам.Това обезсилва целта на havin&১103; прекия път на първо място.Първите няколко пъти, когато го извадих, забравих да потвърдя и не го направих.Тъй като няма. 25;39;t има автоматично откриване на тренировката, трябва да я стартирате ръчно, за да записвате действително своите тренировки-- но ще спре автоматично, когато усети, че вие& нищо. 3539;сте спрели да се движите за известно време.

Както и предшественика си, Бип S има непрекъснато мониториране на сърдечния ритъм.По време на упражненията, тя разби информацията ми в зони на мобилното приложение, за да покаже дали съм бил в лека, интензивна, аеробна, анаеробна или Vo2 макс (максимална консумация на кислород) сърдечна зона.Това е подобно на това, което други спортни часовници като   Фитбит   и   Гармин   да, но тъй като Bip S&3535;39; резултатите не са и3535;39;не винаги отразяват интензивността, при която съм възприемал тренировката си, I&\ා33339;m скептично по отношение на нейната точност.  

Бип S превежда сърдечния ритъм в здравни метрични показатели  

В допълнение към обичайните стъпки и разстояния, Bip S добавя нова метрична стойност, наречена PAI (Personal Activity Intelligence), която ви оценява за това колко много дейности сте извършили през деня, това означава, че вместо да разчитате на броя на стъпките или изгорените калории,Bip S използва данни за сърдечната честота (заедно с основната демографска информация), за да определи дали потребителят е бил в състояние да повиши сърдечния си ритъм достатъчно дълго през целия ден, за да поддържа здравословен начин на живот.Когато това се постигне, рискът от развитие на хронични заболявания като сърдечни заболявания, хипертония и диабет намалява, според Huami.

Самата идея не е нова и тя&2535;39;е подобна на пръстена на движение на Apple Watch и минути от зоната на Фитбит устройства-- всички от които са показатели за активност, които надхвърлят броя на стъпките.Но това& 25;; е ново за семейство Bip, и това беше добър начин да бъда честен за това колко дейности съм правил (или не съм правил) през деня.Havin&ා103; това всъщност ме мотивира да продължа през цялата седмица.  

Блип S няма някои интелигентни функции и има ненадеждна свързаност


Blip S& obasion3539; дълъг живот на батерията прави сънят да следи бриз

Блип S е евтин вариант, но е спечелен, но не заменя телефона си.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top