Автоматичен производител на случаи, оборудван с функция на адсорбция от отрицателно налягане

Дата на излизане:2023-08-31

automatic от кожена черупка, както подсказва името, е машина, използвана за черупки от книги с твърди корици, като ние използваме новия китайски речник и така нататък след черупката е да използвате машината за черупки на книгата с твърди корици, за да направите книжните черупки имат черупките имат черупки Машината на черупката на книгата, използваща пречупване на светлината, принцип на отражение, използването на центриране и позициониране, за да отговори на потребителя' s нужди от бърза работа;


automatic кожена черупка машина е оборудван с функция на адсорбция от отрицателно налягане, така че капакът да е по -плосък, не се изпълнява; Machine Book Shell има прецизна функция за рязане на ъгъла, за различна дебелина на картона, без да се регулира, за да се отговаря на нормите и стандартите на рязането на капака. Автоматичната кожена машина за калъф е била измислена първо от китайските предприятия. Снабден с двойно каучуково устройство за опаковане на ролки, той може да завърши производството на калъф с твърди корици бързо и стандартно; Машината за калъфи за книгата може точно да регулира и позиционира капака, картон и дъска за диаметър на централния диаметър.


производственият процес на автоматична кожена машина за черупки:


1. Кожената машина за калъф не трябва да има свободна или разхлабена след рязане и разклащане на капака при зареждане на капака.


2. Всяко покритие е електростатично, най -важното е, че капакът трябва да премахне статичното електричество, когато се извършва повърхностна обработка.


3. В капака за извършване на повърхностна обработка ще остане част от лепилото, ще пръска прах или в друг почти подобен материал, внимателно поръсен на мястото, което не се занимава, само за да може да е средно.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top