БиоNTech е уверена, че ваксината COVID-19 е ефективна срещу нова мутация в Обединеното кралство

Дата на излизане:2020-12-22

Берлин, главен изпълнителен директор на "БиоNTех" Угур Шахин заяви в понеделник, че е убеден, че ваксината "COVID-19", разработена съвместно от компанията му, ще бъде ефективна срещу вариант на коронавируса, който се е появил във Великобритания.


В "Билд ТВ" той каза, че германската компания ще разследва мутацията през идните дни, но той разглежда въпроса с " с известна трезвеност. " Добре.


В понеделник страните по целия свят затвориха границите си за Великобритания поради опасения за силно инфекциозен нов щам на коронавируси, причинявайки туристически хаос и увеличавайки перспективата за недостиг на храна в Обединеното кралство.


Сахин се изказа малко след Европейския съюз&\2535;110; преодоля нормативните пречки за ваксината, съвместно разработена с Pfizer, която ще бъде изтеглена след Коледа.


Бележката за спокойствие от страна на изпълнителния директор относно мутацията в Обединеното кралство отекна в Световната здравна организация, която предупреди за голяма тревога, заявявайки, че това е нормална част от пандемията& 35; 39;еволюция.


Сахин каза, че е&35;;все още не е имунизиран, но би искал да бъде.Той каза, че е по-важно служителите му да получат ваксината, за да продължат да си вършат работата.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top