Усилията на Китай в контрола на вирусите се разглеждат като model-v201124. дърва за огрев

Дата на излизане:2020-11-24

Нациите могат да извлекат поука от Китай&3539;39;успехите в контролирането на разпространението на вируса на коронарен вирус, казват експерти, като залозите са подчертани от голяма част от Европа& 35; 39;те се връщат към заключванията.

След като Китай&35;; първоначалният огнище беше овладян, страната предотврати големи епидемии.Координираните масови тестове и целевите мерки, включващи изолацията и карантинните правила, се оказаха ефективни за потискане на клъстерите от инфекции в Пекин, Далиан, Урумци и Куингдао.

Вследствие на това продажбите на дребно в Китай&, ключов показател за потреблението, се повишиха с 4.3 процента през октомври от по-ранния месец и станаха 3.3 процента от септември.В друга индикация за икономическо възстановяване производителността на промишлеността се е увеличила с 6.9 процента година на година миналия месец, според Националното бюро за статистика.

图片1.png

Нашата фабрика, Guangdong Daji Door Industry Co., Ltd. не е получила никакъв ефект от Coronas, нашите пожарни врати в хотела, проекти стоманени пожарни врати са в нормално производство.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top