Как да свържете Bluetooth слушалки с мобилен телефон

Дата на излизане:2020-09-22

" Как да се свърже блутут хедсет " и " Как да използвате блутут хедсет " са станали проблем за много потребители.Има много марки слушалки и стиловете на блутут слушалките се появяват безкрайно, но използваните методи са в общи линии същите.Let&১ s научават как да свържат слушалките на Bluetooth с мобилния телефон и как да го използват.


1.Заглавие върху

Натиснете бутона за слушалки за дълго време, докато индикаторните светлини на слушалките мигат последователно или чуете клавиатурата. " Включване на захранването " или " Включване на захранването " Добре.След като слушалките са включени, дълго натиснете клавиша отново, след като слушалките са изключени.Бързият тон е " Изключване на захранването " или " Изключване на захранването " Добре.Понастоящем някои ушни машини с датчици за дактилоскопични отпечатъци на пазара обикновено са дълги, за да се включват и изключват.


Второ.Свързване на Bluetooth

Включете функцията на Bluetooth свързване на мобилния телефон и търсете свое собствено устройство в списъка на устройствата, които са били претърсвани.Като цяло името ще бъде кръстено с марката и модела на продукта.След щракване на името на устройството, индикаторната светлина на " свързан " слушалките ще спрат да мигат.Ако връзката не е успешна, можете първо да включите Bluetooth на мобилния телефон и след това да включите слушалките.Понастоящем повечето блутут слушалки са съвместими с Android и Apple.Ако се опитате да се свържете многократно, може да има проблем с качеството на слушалките.

Сега Bluetooth слушалки подкрепят също така показването на мощност на мобилния телефон.Различните икони на слушалките може да са различни, но мястото ще бъде показано на върха на екрана.

След като връзката е успешна, можете да пускате музика и видео директно на мобилния си телефон.


Три.Използване на слушалки

Ключ за мощност

Ключът за включване и изключване контролира захранването.Това е също така пауза за игра и отговор на / крайна клавиша за повикване, която може да бъде натисната веднъж.Различните устройства могат да поддържат различни функции, които трябва да бъдат определени в зависимост от функцията на слушалката.

Клас на звука

Bluetooth слушалки, за да се избегне тромавото копче, обикновено ще използват предишната песен следващата песен и обем плюс минус ключ в бутон, том + клавиш веднъж е да се увеличи обема, дълго натискане или двойно натискане е следващата песен.Volume - натиснете клавиша веднъж, за да намалите звука, и дълго натиснете или двойно натиснете за предишната песен.Функцията на различните бутони за слушалки ще бъде различна.

" Как да се свърже блутут хедсет " и " Как да използвате блутут хедсет " някои истински слушалки ще бъдат придружени с инструкции за описание на методите и функциите на използване.Преди употреба трябва да извадите инструкциите и да ги прочетете внимателно, за да научите как да използвате слушалките.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top