Електронната цигара цигара ли е? Колко е вредно?

Дата на излизане:2020-09-14

Като заместител на цигарите електронните цигари имат предимствата на " Пушене " и аромата, който е все по-популярен сред хората.


Като нов продукт обаче електронната цигара е изправена пред много несигурност.Като например несъответствието на концепцията и оценката на електронната цигара, несъответствието на продуктовите стандарти и нестандартното поведение на електронната цигара, всички те трябва да бъдат изяснени, обединени и стандартизирани.


За електронната цигара, Let&353539;те дават някои основни научни популяризации, така че по-добре да разбереш естеството на електронната цигара.




Електронната цигара цигара цигара цигара ли е?


Цигарите пушат масло и изпускат мъгла.Освен възможното съдържание на никотин, това е напълно различна категория от цигарите.


Концепция за електронна цигара:


Електроцигарата е вид електронен цигарен продукт, който превръща течно цигарено масло в пара чрез пулверизация.Това е различно от Ikos в това, че не гори при ниска температура, така че в действителност, двата вида са различни.


Съставът на електронната цигара е следният:


Електронно оборудване за цигари е процесор, който пултира течността при висока температура.Ключът е в състава на масло от електронна цигара.Електронен цигарен дим се състои от никотин, аромати и аромати и PG/VG.




PG (пропиленгликол): FDA го определя като " обикновено безопасно за човешкото тяло " Добре.Той е носител на същността на тютюна и може да подобри вкуса на цигарено масло.След нагряване, тя ще създаде малко количество мъгла с чувство за удар в гърлото.


VG (зеленчуков глицерин или глицерол): широко използван суровина в ежедневието.VG отговаря за производството " мъгла " в олиото за готвене.


Подправки и аромати: есенцията на хранителните аромати няма ефект върху човешкото тяло.


Електронната цигара вредна ли е?




В горепосочения принцип на работа и въведение за състава стигнахме до заключението, че никотина е вреден за човешкото тяло в електронната цигара.


Никотинът е основната причина за пристрастяването ни към пушенето.Когато пушим цигари, най-вредните за здравето ни са въглероден оксид и катран, а тези два компонента на електронните цигари не са налични и няма да бъдат произведени по време на експлоатация.


Но никотина изобщо не е безопасен.Краткият период от време и големите дози никотин (над 50mg) са достатъчни, за да накарат хората да повърнат, да повърнат и дори да застрашат живота си.Въпреки това, докато дозата е в безопасния диапазон, ефектът на никотина върху човешкото тяло е много малък.


Могат ли електронните цигари да произвеждат вредни вещества?


Реакцията на пиролиза на органична материя изисква температура от около 700-800 градуса, а температурата на директно горене на цигарите е над 800 градуса.Ето защо пушенето на цигари ще доведе до нови опасни вещества.Максималната температура на стандартните електронни цигари обаче е между 300-те и 400 градуса, което е далеч от условията за делене.


Стандартните електронни цигари могат не само да помогнат на пристрастените да спрат да пушат прекомерно, но и да направят живота им по-здрав.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top