PVC: Стокова защита PVC пазарът сега се изтегля

Дата на излизане:2020-11-27

 

  След новината, че Китай се е присъединил към свободната търговска зона през уикенда, вътрешният полиолефин пазар се възползва от " Източен вятър " за да се повиши отново, шокът от фючърсите нарасна, цените на нефтохимите рязко се покачиха при ниските запаси, а търговците на спотовия пазар продължиха да наваксват. Въпреки това, поради сезонни фактори, последващите действия по отношение на селскостопанската филмова продукция постепенно се забавят, търсенето на северно фолио намалява и само поръчките на опаковъчна лента се развиват сравнително добре.С повишаването на пазарната цена на пластмасата печалбите от производството надолу по веригата бяха притиснати, така че настоящият надолу по веригата все още се нуждае главно от обществени поръчки и има манталитет на резистентност към високите. Въпреки това новината за поддръжката на Маоминг е предизвикала големия натиск на пазара в Южен Китай за " Свали го. " отново, като по този начин стимулира националния пазар, засилвайки линейността и ниския натиск. Погледни от текущата пазарна цена, висока цена на налягане вече " луд " Добре.

  От изложеното по-горе няколко сравнения на цените на марката ясно виждаме, че високото налягане на южнокитайския пазар на хвърчила, плаващи все по-високо, е извън контрол, много търговци на стоки покриват чиния, за да не получат неочаквани печалби. Чрез високо налягане предлагането на линейно и ниско налягане също се увеличава, но предлагането на относително достатъчно линейно и ниско налягане очевидно е ограничено (покачването на кухите цени е причинено и от тесни стоки). Законът на пазара е, че след бум пазарът трябва да се срине.Кога ще се успокои сегашният бум?

  Zhongyu информация смята, че настоящата покачваща се пазарна цена е направила трудно за понасяне на надолу по веригата, новините, доминирани от спекулативния манталитет, са силни, въпреки че някои от сегашните доставки са ограничени, но предлаганата цена извън рационалния си обхват, така че цената не е очевидна. Без подкрепата на надолу по веригата ниският ръст е слаб, очаква се пазарът да не продължи дълго след копирането, но също така да се надява, че производителите ще имат умерено високо положение.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top