Коя е най-добрата фабрика за електрическа U-образна четка за зъби на децата от Шенжен?Как да изберете електрическите четки за зъби на децата правилно.

Дата на излизане:2020-11-27

Деца, общо 39;U-образната четка за зъби също се нарича мързелива четка за зъби.Лошото е, че главата на четката е U-образна, хапе я в устата, може да увие горните и долните зъби добре.Просто разклатете четката за зъби наляво и надясно, за да си измиете зъбите.Тази U-образна четка за зъби за деца има много четина, добра опаковка, а ъгълът съответства на метода на четката за зъби.Ще е по-добре да чистиш с U-образна четка за зъби.Особено децата& 35339;модели, анимационни изображения, с светлини, деца& 35339;песни, могат да накарат бебетата да се влюбят в миене на зъби!


Когато си миете зъбите, трябва да включите три зъбни повърхности: вътрешната повърхност, външната повърхност и хоризонталната повърхност за дъвчене.Обърнете специално внимание на кътниците (отстрани на езика) и горните кътници (отстрани на бузата) след почистването, защото това са най-лесно пропуснатите места, когато бебето си мие зъбите.


Следните стъпки могат да те научат как да си миеш зъбите на бебето& 3539;


1.Първо измийте външните страни на горните и долните редове на зъбите, поставете четката за зъби диагонално на ръба на венците, използвайте два или три зъба като група и преместете четката за зъби нагоре и надолу с умерена сила.


Второ.Когато миете външната страна на горните и долните зъби, комбинирате хоризонталните и вертикалните четки, завъртате и рисувате окръжната четка, т.е. рисувате M " форма на горните зъби и W " форма на долните зъби.


Три.След това измий вътрешността на зъбите си и повтори горните действия.


4.Когато се мие вътрешната страна на вратата, четката за зъби трябва да бъде поставена изправена и да се четка от венците до короната с умерена сила.Същото се отнася и за долните зъби.


Пет.За да четка повърхността на дъвчене, премести четката за зъби напред и назад на повърхността на дъвчене.


Освен това трябва да се придържате към системата три-две. " три пъти на ден, обърнете внимание на времето преди лягане през нощта, трите лица на зъбите (буза, език, ухапване и повдигнато лице) трябва да бъдат измити, и всеки път, когато си миете зъбите, трябва да миете внимателно три минути.


1-2010300944213b.jpg


Производствената фабрика за деца& 35; 39;U-образната четка за зъби, Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd., е медицинско и козметично оборудване.Високотехнологично предприятие, което интегрира личната грижа, R & D, производство и продажби.Ксиа Жифенг напредва напред и се натрупва, винаги настоява да продължи напред с прагматичен и иновативен дух на обслужване, като се фокусира върху това да прави всичко добре, да се стреми към съвършенство и да изисква всеки детайл, и да постига всяко светло бъдеще със сърце.


6-те дизайнерски акцента на децата&;U-образните четки за зъби, разработени и произведени от нашата компания, грижи за бебето&3535;39;устата.


1.Звукови вълни, изчистете устата във всички посоки;


Второ.Спирално сушене на въздуха, основата автоматично се отваря, изсушаване на въздуха на петна от вода, сухо и хигиенично;


Три.45-секундно време, безопасно и сигурно;


4.Пурпурна лека дезинфекция, 3-брюнтово облъчване с пурпурна светлина, за да се предотврати вторично замърсяване, деца, които си мият зъбите по-лесно;


Пет.Магнитно зареждане, удобно и бързо;


Шести.IPX7 водоустойчив, цялото тяло е измито, няма нужда да се притеснявате за навлизане на вода.


1-2010300944213b.jpg


Три честоти, еднопосочен превключвател: режим на масаж, нискочестотни масажи, аромат на сън, чист и релаксиращ два в една; нежен режим, нискочестотни вибрации, нежна грижа за зъбите, нежно почистване; режим на почистване, четка вътре и вън, чисти остатъци, зъби по-здравословно.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top