Говорейки за характеристиките на въвеждането на машината на кора

Дата на излизане:2023-09-01

1.skin Shell Машината обикновено приема Fidelity Автоматична структура за хранене на хартия, цялостното действие на целия пневматичен контрол, проста и разумна структура.


2. КОНКЛАМИРАНЕ Платформата за подреждане и платформата за ходене на хартия приема централна концентрична настройка, което е лесно да се работи без грешка.


3. ТАБЛИЦАТА НА КАРТОБАТА НА КАРТОБА ПРЕДСТАВЛЯВА LINEAR LIDEN RAIL, който е точен.


4. Таблицата за хранене на картонеста има автоматично устройство за спиране поради липса на картон, което намалява скоростта на скрап на добрите продукти.


5. Conveyor belt adopts high-power suction fan, which makes the paper conveying more stable and accurate.


6.The paper conveying and positioning system adopts imported high-precision photoelectric control, which makes Позиционирането на хартия и картон по -точно и надеждно.


7.Разната автоматична четири-side ръб-breaking машина приема уникален автоматичен ъгъл за натискане и натискане на ръбове, който гарантира квалифицирания Скорост на готовите продукти.


8.receiving платформата приема подреждане на настолни компютри, които се пренасят и изхвърлят, което е по -удобно за получаване на материали.


leather Shell Machine Производители: Машината за черупки на книгата за работата за подобряване на ефективността


1.И. Машината на черупките за подобряване на ефективността: Използването на електрическо помпено помпено лепило и помпена вода Автоматична Автомилка, елиминиране на необходимостта от ръчно изливане на лепило/Коларно измийте неприятностите на тривиалната работа, позицията на регулируемия размер е оборудвана с цифров дисплей, като регулира операцията с един поглед, като мие лепилото на комплекта от черупки, синхронизирани, 5 секунди/Кохерентната операция на книгата, сигурно, че качеството на професионалиста от професионалиста.


2.easy за работа: Дизайн в съответствие с китайското дружество за машинно инженерство се застъпва Ергономичност на безупречния дизайн, операцията е много удобна и проста за използване, не е необходимо да работи като модели на Cole Booth, посветени на квалифицирани механици, обикновените мъже и жени могат да се експлоатират след просто въведение в персонала.


3.SAFETY и издръжливост: на машината за черупки на книгата е оборудвана с предпазни врати и защита от аварийни спиране на превключвателя, добра ефективност на безопасността, абсолютно осигуряване на качеството.

基建9045.png


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Длъжност: Sales Manager

отдел: Sales

Фирма Телефон: +86-135-8077-6960

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: +86-189-2827-5267

уебсайт: degaomachinery.bulb2b.com

адрес: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top