Десет предимства на NMN за жените

Дата на излизане:2024-02-26

in последните години, NMN се счита, че има различни потенциални ползи като анти \\ кацане и подобряване на физическата функция, особено от жени приятели. Ето топ 10 предимства на приемането на NMN за жените:-


1. Бавното стареене

nmn може да повиши нивото наnadв тялото, като по този начин помага за забавяне на процеса на стареене. NAD+играе важна роля в метаболизма на клетъчната енергия и възстановяването на ДНК.+


2. Подобрява състоянието на кожата

nmn може да насърчи регенерацията и възстановяването на кожните клетки, да подобри еластичността и блясъка на кожата, да помогне за подобряване на състоянието на кожата и намаляване на производството на бръчки и цветни петна.


3. Засилване на имунитета

immunomodulation ofnmn е много важна за жените. NMN може да засили имунитета на тялото&39;n#4. Облекчете симптомите на менопаузата


nmn могат да помогнат за облекчаване на дискомфорта от менопаузата, като горещи проблясъци, нощна пот, безсъние и промени в настроението.


\5. Облекчете гинекологичното възпаление


studies показват, че дългият

lived протеин sirtuins1

7 може да се активира след допълване с NMN и повишаване на нивата на NAD. Протеини като сиртуини могат да играят анти \\ безвъзпалителна роля и да облекчат гинекологичното възпаление.

--+-6. Насърчаване на сърдечно -съдовото здраве

it може да понижи кръвното налягане и сърдечната честота, намалявайки риска от сърдечно -съдови заболявания. NMN може да помогне за предотвратяване на артериосклероза и тромбоза, като по този начин намалява нивата на липидите на кръвта и намалява образуването на плака.

7. Популяризиране на възстановяването след раждането


studies показаха, че NMN може да увеличи нивото на NAD
, като по този начин спомага на майчината мускулна сила, подобрява издръжливостта на мускулите и предотвратява увреждане на мускулите след раждането. Чрез използването на NMN може да помогне на майката да намали възпалителния отговор и да намали увреждането на възпалението на мускулите. NMN също така насърчава заздравяването на рани и ускорява процеса на възстановяване след раждането.


+8. Дръжте яйчниците си здрави


nmn може да предпази клетките на яйчниците от увреждане, като инхибира производството на свободни радикали. Той може да инхибира възпалителния отговор, така че да играе противовъзпалителна и бактерицидна роля, ефективно предотвратява и подобрява възпалителните проблеми.

secondlondly, NMN може също да насърчи разделението и разпространението на клетките на яйчниците, да замени стареенето и изсъхнали клетки във времето и допълнително подобряват жизнеността на клетките на яйчниците. Това е благоприятно за болестта на яйчниците и възстановяването на заболяването на яйчниците.

-

9. Подобрете плодовитостта

thenad
прекурсорна молекулаnmn не само произвежда повече яйца, но също така подобрява митохондриалната функция чрез възстановяване на нивата на NAD
в ооцитите на по -възрастните животни, като по този начин подобрява качеството на яйцата и плодовитостта.n


10. Подобрете съня си++

nmn също има значителен ефект върху качеството на съня
39; s. Проучванията показват, че NMN може да подобри качеството на съня и да намали безсънието и умората, като регулира нарушения часовник на тялото.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top