Чудото на силата: Анализ на чара на хоризонталната машина за дърпане

Дата на излизане:2023-08-31

Машина за хоризонтално напрежение е устройство, използвано за тестване на якостта на опън и силата на счупване на материалите. Той разтяга пробата чрез прилагане на сила и измерва промените в напрежението и напрежението в материала по време на различни процеси на разтягане, за да се оцени неговите механични свойства.

 

хоризонталното напрежение главно Състои се от два основни компонента: системата за зареждане и системата за управление. Системата за зареждане обикновено се състои от двигател, чифт тела и сензори. Моторът предава сила през въртящ се вал, така че приспособлението да се фиксира във всеки край на пробата. Скобата е специално проектирано устройство, което държи пробата здраво и гарантира, че пробата остава стабилна по време на разтягане. Сензорите се използват за измерване на силата, приложена от системата за зареждане, и удължаването на пробата. Системата за управление се използва за контрол на зареждането и записването на данни за точно механично тестване.

 Puller.jpg

хоризонтални машини за напрежение се използват широко в материалознанието, инженерството и производство. В науката за материалите могат да се използват хоризонтални машини за опън за тестване на механичните свойства на различни материали, като якост на опън, якост на добив и якост на счупване. Тези данни са от решаващо значение за изучаване на свойствата на материалите, проектиране на нови материали и подобряване на свойствата на съществуващите материали. При инженерството и производството хоризонталните машини за изтегляне могат да се използват за оценка на надеждността и издръжливостта на материалите, за да се гарантира качеството и безопасността на продуктите при нормални условия на използване. Хоризонталната машина на опън е известна още като 180 градуса машина за тестване на якостта, някои продукти или индустрии в допълнение към препратката към неговия тест за якост на пилинг от 180 градуса, но също така трябва да се отнасят към нейната вертикална сила на пилинг 90 градуса (известна също като вертикална машина на опън ).

 

Използването на хоризонтално напрежение е сравнително просто, но трябва да следва определени работни процедури. На първо място, трябва да се изберат подходящото приспособление и размера на пробата, за да се гарантира точността и повторяемостта на теста. След това пробата се захваща в приспособлението и се задават необходимата скорост на рисуване и сила на зареждане. По време на процеса на разтягане системата за управление ще записва данните за напрежението и напрежението в реално време и ще генерира кривата на разтягане. И накрая, анализът и оценката на данните се извършват съгласно резултатите от тестовете.

 Rally machine.jpg

in Обобщение, хоризонталното напрежение е важно механично оборудване за изпитване за оценка на The Sageating the Свойства на опън и силата на счупване на материалите. Той играе важна роля в области като науката за материалите, инженерството и производството. Чрез извършване на точни тестове за опън, хоризонталните машини за напрежение предоставят критични механични данни, за да помогнат на изследователите и инженерите да разберат свойствата на материалите, да подобрят дизайна на продукта и да гарантират качеството и надеждността на продукта. Тъй като технологията продължава да се развива, хоризонталните машини за изтегляне ще продължат да се развиват и подобряват, за да осигурят по -точни и надеждни резултати от тестовете за различни индустрии.

 

 tension machine.jpg

warm съвети: Поради хоризонталния външен вид на машината за напрежение и производителността продължават да надграждат, картината е само за справка, обадете се за подробности, повече професионални предимства за тестване се продават ...

 Runzhi company products (6).jpg

 

 

contact информация:

company: dongguan runzhi electronics co., Ltd

contact: г -н zheng 13712847488


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top