Ползите и методите за поддръжка на презрамките за силиконов часовник.

Дата на излизане:2022-12-10

предимствата и методите за поддръжка на ремъци на силиконов часовник.


the Silicone часовника е направен от 100% чист естествен твърд силикагел, притиснат от хидравлична преса; Самата каишка за силиконов часовник има определено напрежение и мекота, така че е лесно да се деформира и възстанови незабавно; Силиконовата лента на часовника има устойчивост на износване, висока температурна устойчивост, без деформация, без токсична, безвкусна, без странични ефекти върху човешкото тяло и много други предимства като мекота, без напукване, дълъг експлоатационен живот, без дразнене на кожата и т.н. Силиконовите каишки за часовници са наистина зелени и екологични аксесоари. 


in последните години, хората започнаха да добавят някои функционални материали, като отрицателни йони, германий, титан и далеч инфрачервен, към The Суровини на силиконови часовници за обработка, така че да имат определени здравни функции. Като енергиен метър за силикагел, отрицателен йон на силикагел и др., Всички използват елементи като отрицателни йони, които да се добавят към материала на силициевия гел за обработка, за да направят ремъци на силикагел. (Безопасна ефективност на силициев гел) Основният компонент на силициевия гел е силициев диоксид, който е химически стабилен и не-toxic.


silica гел има силен адсорбционен капацитет и може да има ефект на сушене върху човешки кожа. Ако силиконът попадне в очите, изплакнете с много вода и потърсете медицинско лечение възможно най -скоро. 


blue силикагел е разделен на синия гел индикатор, цвят-changing силикагел и синьо Гел. Външният вид е синьо или светлосиньо стъкло-like частици. Според формата на частиците тя може да бъде разделена на два вида: сферични и масивни. С увеличаването на абсорбцията на влага, собственият му цвят се променя от синьо в лилаво и накрая към светло червено, което не само показва влажността на околната среда, но и визуално показва дали все още има влага-proof ефект. Синият силикагел е отровен, защото съдържа малко количество кобалтово хлорид. Той трябва да избягва контакт с храна и вдишване. В случай на отравяне, потърсете незабавно медицинско лечение.


 how, за да поддържате каишката на силиконовия часовник? Силиконовите каишки за часовници винаги са били посрещани от много фенове на часовниците. Удобното прилягане и абсолютната защита на околната среда винаги са били най -атрактивните части на презрамките за силиконови часовници, но трудната поддръжка също е голяма неприятности. Следните точки са някои съвети за използване на ремъци на силиконови часовници, които могат да подобрят вашите познания за любовни часовници.

  1. it е лесно да се поти през горещото лято. Въпреки че силиконовата каишка е водоустойчива, тя трябва да се измие с паста за зъби, след като я носи за определен период от време. Най -добре е да напръскате тънък слой ръчно масло след измиване. Густърът на силиконовата каишка е гладък и гладък.

  2.  стареенето на силиконовата лента е най -големият проблем за силиконовата лента. Когато силиконовата каишка застарява, използвайте четка за зъби, потопена в малко сапунена вода, бързо почистете мръсотията и след това я изсушете с леко влажна кърпа.

  3. it се препоръчва да има две или повече каишки или Две или повече каишки, които могат да се носят последователно, ако ситуацията позволява. Because the silicone strap alsoneeds to breathe, the ventilated environment can prolong the service life of the strap, and wearing different styles of straps cannot only reduce the risk of human injury, but also make the user more fashionable.

  4. silicone каишката също е често срещан симптом. Ако силиконовата каишка често се поставя във влажна среда, скоростта на втвърдяване ще бъде ускорена. Следователно, в допълнение към редовната поддръжка, е абсолютно необходимо да не се огъват каишката, когато тя се втвърдява, и да се заменят каишката своевременно. Размерете малко пари за красив и приятен външен вид, но също така избягвайте ненужни загуби, убийте две птици с един камък, защо да не го направите? Самата каишка за гледане е процес на постоянно износване, така че обръщането на внимание на някои ежедневни детайли също е необходим метод за поддръжка.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top