Ерата на силиконовата подмяна на пластмаси започна!

Дата на излизане:2022-11-04

 News Global Silicone Network: През последните години с нарастващото търсене на ежедневни нужди търсенето на кухненски прибори стана по -диверсифицирано и хората са по -заинтересовани от творческите ежедневни нужди. В същото време изборът на не-toxic, екологичен и стабилен материал също се превърна в гореща тема за обществена загриженост.

 силикагел, псевдонимът е гел със силициева киселина, който е силно активен адсорбционен материал . Това е аморфно вещество. Основният компонент е силициевият диоксид, който е химически стабилен и не-flamable. Поради стабилните химични свойства на суровините, той има висока температурна устойчивост, 100% опазване на околната среда и не-toxicity. Освен това, силикагелът е не-petroleum продукт и не зависи от все по -оскъдните петролни ресурси. Обща тенденция е да станете заместител на подобни пластмасови продукти. 

 В същото време продуктите на силикагел могат да се прилагат към много приложения, които пластмасовите продукти не могат да правят, като бебешки биберони и човешки органи. И така нататък, перспективата за приложение е много широка. Поради добрата си стабилност, силициевият гел е особено устойчив на висока температура и ниска температура, така че може да се нагрява в микровълнова фурна при висока температура без деформация или освобождаване на токсични вещества, а също така може да се охлади в хладилника!

 Поради текстурата му, близка до човешката кожа, а не-toxic и без миризма, силиконовите биберони за деца също са много здравословни, а добрият силикон има автоматична функция на дезинфекция, без петна, лесни за почистване и сега много семейства има много семейства Използвайте го силиконови продукти като силиконови кухненски прибори, тъй като може да се приготви напълно в микровълнова фурна, което е по -притеснително-saving и време-saving и по -важното е, че няма да генерира маслени изпарения. Вреда О. 

 Работната температура на силикагел обикновено е 0 ° C--160 ° C, а диапазонът на съпротивление на температурата на суровините е-40 ° C-230 ° C, което е далеч Повече от тези на пластмасовите продукти за храна и не могат да бъдат разтворени при повече от 100 ° C. Процесът на използване е безопасен, дори когато е изгорял, той ще се разлага само в силициев диоксид и водна пара, което е не-toxic и безобиден. Можете да го използвате с увереност!

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top