PVC: Стокова защита PVC пазарът сега се изтегля

Дата на излизане:2020-11-27

 

  От октомври насам цените на вътрешния пазар на PVC продължават да се покачват, тъй като цените на вътрешния пазар на PVC са се повишили, може да се каже, че " линейно " Покажи ми ситуацията. Според данните от мониторинга на информацията за zhongyu, от ноември 17, пазарната цена на калциев карбид PVC в Източен Китай се е увеличила до 7,700 юан/тон, 15% по-висока от цената в началото на октомври и пазарната цена на етилен PVC се е покачила до 8,100 юан/тон, 16% по-висока от цената в началото на октомври. Zhongyu Информационният анализ счита, че основните фактори, причиняващи неотдавнашното покачване на цените на PVC в Китай, са покачващите се цени на суровините, недостига на предлагане на пазара и подкрепата за цялостната пазарна спекулация.

 

  Материални аспекти: от октомври вътрешната цена на калциевия карбид също изглежда постоянно по-високи цени, вътрешният регион на Монголия във Ву хай, ВуМенг, различните нива на калциев карбид повторяеми ефекти водят до спад в цялостното снабдяване, плюс поддръжка на части от форма на пълен набор от PVC-инсталации, под влиянието на външнипри намаляване на обемите и серия от фактори, цената на калциевия карбид от октомври се е увеличила до 27%, според информацията от мониторинговите данни на zhongyu, показват, че от ноември 17-те цени на вътрешния калциев карбид са се повишили от 2019-те години. Поради постоянното засилване на цените на суровините, производствените разходи за PVC продължават да се увеличават, така че цената също изглежда синхронно покачване.

 

  От гледна точка на предлагането: поради неотдавнашното намаляване на производството или спиране на PVC оборудването в Съединените щати, Европа, Южна Корея и други държави поради форсмажорни обстоятелства и неизправности, се появи несъответствието в доставките на международния пазар, което доведе до нарастващата тенденция на поръчките за износ на местни PVC производители; По отношение на вътрешния пазар се съобщава, че сегашният процент на експлоатация на оборудването на PVC предприятие е около 78%, но поради неизпълнените поръчки преди продажбата някои предприятия са се обърнали към ограничени поръчки, общият недостиг на пазара непрекъснато се увеличава.

 

  Изисквания: традиционен сезон на търсене " Златни девет сребърни десет " стартира надолу по веригата продукти на PVC индустрията, в съчетание с малка фалшива десетка, след като отвори подкрепата за събиране на запасите надолу по веригата, но когато времето изстине, промишлеността на недвижимите имоти постепенно бледнее, PVC тръбопроводите започват или се развиват постепенно намаляваща тенденция, в съчетание с покачването на цените на PVC,материалната устойчивост на предприятията надолу по веригата се увеличава до висока цена.

 

  В обобщение, засега на вътрешния пазар на PVC, недостига на спотови доставки на цените на суровините е силен, фючърсните дискове силни сътресения и т.н. В подкрепа на добрите новини, в краткосрочната тенденция на пазара като цяло или се поддържа висока и нестабилна довършителна дейност е даден приоритет, но с постепенна лекота на чуждестранната доставка,Цените на PVC продължават да укрепват мощността или ще се сринат, центърът на пазарните транзакции или имат потенциала да отслабват.





 

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top