Оригиналната марка на китайските женско износване \"AI118 оригинален памучен линен магазин\", модерен и удобен, предпочитан памук и спално бельо

Дата на излизане:2021-06-28

微信图片_20201208084045.jpg

Защото жените от памук и лен'Дрехите са съставени от естествени тъкани, здрава кожа.-приятелски, мек, кожа-приятелски, дишане.Въпреки че стилът на памучните ленени жени'Дрехите му са широки и широки, но горната част на тялото не е подута, умно съчетана с една.'Има собствена фигура, за да покаже различен чар.-Освобождение, преследвано от съвременните хора.

1.jpg

Памучното бельо използва памук и лен като основни тъкани, като поддържа естественото и здравословно отношение към живота.Това е един от любимите дрехи на градските жени днес.То не само дава на потребителя комфортно чувство,но същевременно и придава нотка на литературен стил, пълен с индивидуалност.

2.jpg

Хората съчетават ретро и модерна мода, съчетавайки историята и културата на хиляди години с модерната цивилизация, произвеждайки серия от памучни ленени облеклаНе.Напълно задоволени последователи, които обичат памучни ленени продукти.

3.jpg

Паметта се отглежда от умерени растения, събира се памука и семената отделно, семената се разлагат, след като са изсушени от слънцето.-изсушена машина, След като е пресована от машина, тя се тъкана в нишки и дрехи, и накрая се оцветява в готови продукти.

4.jpg

Тъй като памук е природен материал, никога не използвайте пестициди и химически багрила, текстилните изделия от памук също не съдържат вредни химикали като формалдехид.

5.jpg

Разтворът е: да се накисне в солена вода за около петнадесет минути, за да има ефект на фиксиране.-монтиране, има добра дихателна способност, абсорбира потта и не дразни кожата.

6.jpg

Бенс е водеща марка.&производител на памук и ленено облекло за жени от Китай, нашата продуктова гама, включително: БлоусиНе.ПанталониНе.РоклиНе.Ти.-РизиНе.ПуловериНе.Миди полаНе.Палта.

Ако се интересувате, можете да се свържете с мен.

7.jpg

#Жените на едро'с облекло Флорида,#Жените на едро'с дрехи за бутици.#Жените на едро'с облекло за търговци на дребно


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top