Изходният сигнал на въртящия се енкодер, който ние?как да използваме изходния сигнал на въртящия се енкодер?

Дата на излизане:2023-12-26

  Ротационният енкодер се използва за скорост означава всички в действителната работа на приложението, той ще влезе в контакт с типа на изходния сигнал на въртящия се енкодер, не знам дали тези видове по -добре? Днес литри електронни универсални за всички в тази област знаят как. Сигнална последователност като въртящ се енкодер. uusitual Изходният сигнал на енкодера в допълнение към A, B две-phase (A, B сигнална последователност, два-Channel фазова разлика от 90 градуса), всяка революция също извежда нулев импулс Z. Когато въртене на шпиндела CCW, сигнал на канала е разположен след B канала. За по този начин се определи шпинделът е напред или обратна.

  въртящият се енкодер нулев сигнал-

 кръгове на революция на енкодер импулс, наречен нулев импулс или маркерен импулс, нулевият импулс се използва за определяне нулевата позиция или идентифициране на местоположението. 

 За точно измерване на нулевия импулс, независимо от посоката на въртене, нулевият импулс е висок като комбинираният изход на двата канала. Наличието на фазовата разлика между каналите, нулевият импулс на половината дължина на импулса. 

 Ранни предупредителни сигнали на въртящия се енкодер. Изход, повреда на захранването, светлината, излъчваща аларма за повреда на диода, така че потребителите навременен енкодер за подмяна. 

npn

PNP Open Collector Collector (NPNPNP Open Collector) е най -основният изход, анти interference способност , Изход на кратко ефективно разстояние. Ротационният енкодер за инкрементален изход на енкодера, сега рядко се използва. 

with горния тип ротационен енкодер Тип на сигнала на обяснението, надявам се, че можем според основите на въртящия енкодер да има цялостно разбиране на Huizhou Howang Electronics Co. , Ltd.

Имаме  the Full Range Advanced Production иTesting оборудване, стандарти за качество и доставка, клиентите получават похвали през годините и общността, компанията има професионален екип Ако дизайнерските изисквания, моля, свържете се с нас!

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Huizhou Howang Electronics Co.,Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top