Характеристики на пералната машина

Дата на излизане:2019-09-10

Характеристики на пералната машина

fruit machine.jpg

Кутията за почистване на машината за почистване на зеленчукови четки възприема метода на транспортиране на дъното във водата и четирите големи четки в положителна и отрицателна посока. Чрез циркулацията на водата пясъчната кал, косата, оплетената тел и други подобни в материала могат да бъдат ефективно отстранени. Повдигащата се част се почиства чрез вторичен спрей. (Тази машина може да бъде персонализирана според нуждите на клиента) с помощта на вана с мехурчета за почистване. Пералнята се почиства от въздушни мехурчета и е подходяща за почистване на нарязани зеленчуци, което може да се определи според количеството на продукта. Оборудването е изработено от висококачествени материали с изключение на стандартни части като двигатели и лагери, което отговаря на изискванията за експортна хигиена на храните.

clean machine.jpg

Характеристики на пералнята:

1. Рамката е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която отговаря на националните стандарти за хранителната индустрия.

2, използвайки преграждане на мехурчета, четкане, спрей технология, в по-голяма степен за почистване на материала.

3. Всяка отделна машина в монтажната линия може да бъде персонализирана според различните характеристики на обработката на потребителя. Той може да бъде оборудван с ролки и четки, филтърна пяна и плаващи предмети, за да задоволи нуждите на процеса в по-голяма степен.

4. Скоростта на почистване на операцията е регулируема и потребителят може произволно да се настройва според различни почистващи продукти.

5. Машината е компактна по структура и с висока автоматизация и е подходяща за предприятия от различни мащаби за обработка.

ozone vegetable washer.jpg

чиста машина     машина за плодове     измиване на балончета     препарат за почистване на плодове и зеленчуци  

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top