На какви фактори трябва да се обърне внимание при инсталирането на FRP GuardRail?

Дата на излизане:2023-02-17

Монтажът на FRP GuardRails може да играе защитна роля и също така да защити нашата лична безопасност. Въпреки това, при закупуване и инсталиране на FRP GuardRails, все още има много проблеми, на които трябва да се обърне внимание. Например, има различни стилове на FRP Guardrails и потребителите могат да избират FRP Guardrails, които отговарят на собствените си изисквания според техните изисквания. Следното ще говори накратко за някои малки детайли, на които трябва да се обърне внимание при инсталирането на FRP Guardrails.

1. Ако оградата на FRP е свързана и частите на оградата се обработват чрез потапяне, пръскане или боядисване, неговата еластичност и устойчивост на удар също са силни, така че не е необходимо да бъде заварен, което е по -удобно.

2 . В select ing местоположението, къдетоe FRP GuardRail трябва да бъде инсталиран, мястото, което трябва да бъде повлияно от външни сили, като различни видове съдилища, може да се използва като инсталационен обект.

3. Планирането на пътища и други условия варира от място на място и има изисквания за местоположението, височината, дължината, размера и т.н. на предпазната ограда, която трябва да бъде разбрана предварително.

4. Преди инсталирането трябва да се получи както разрешение за строеж, така и разрешение за зониране.

5. Дали изграждането на FRP GuardRail е съвместима със заобикалящата среда.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • TIANCHANG CITY PREET COMPOSITE MATERIAL CO.,LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top