Какво е синтеровъчен карбид

Дата на излизане:2022-10-19

Какво е синтеровъчен карбид (хардметал)? Произведено от процес на прахова металургия. Значителният напредък в развитието на циментирания карбид се дължи на Карл Шрьотер, който е открил, че прахът от волфрамов карбид, смесен с метали като желязо, никел и кобалт и уплътнен, може да бъде синтерован с течна фаза, за да се даде продукт с ниска порьозност , very high hardness and considerable strength.Basing on the results of his work cemented carbides consisting mainly of tungsten carbide, were patented in 1923.Currently, it is a composite of tungsten carbide combined with cobalt ornickel matrix, and sometimes other additives such as tantalum,niobium, titanium.its развитие все още се характеризира с висока динамика. Той помага да се повиши ефективността на много процеси, издръжливостта на абразиятаresistant части и инструменти, направени от тях, като по този начин използването им позволява значителни икономически ефекти.

 -

В днешно време Sneride Carbides имат специални, често разнообразни свойства, специално приспособени към нуждите на различните потребители. Те се използват в много индустрии (полезност, добив, автомобилна, химическа, отбрана, горско стопанство), както и в медицината.H419c575092fd40f8afb24341b08b1eeb4.jpg_960x960.jpgbasic степени от синтерован карбид, свойства, приложения.

   Свойствата на синтерованите карбиди зависят от техния химичен състав, съдържание на волфрам, титан, тантал, ниобий и свързване на волфрам, титан, тантал, ниобий и свързване Материал

кобалт или никел, както и размерът на зърното на праховете, използвани в методите за производство и производство. .

   -

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • MiXiao Tech
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top