Каква е цената на персонализираната обработка на пластмасови части на CNC?

Дата на излизане:2023-06-14

in dongguan cnc части за обработка на части, за да правите бизнес за дълго време, всеки ден ще влезе в контакт с всички видове нужди за обработка на части на CNC, те идват от различни региони на страната, някои от тях са по целия свят. Всеки клиент има свои персонализирани нужди, но повечето от тях са по -загрижени за цената на услугата на персонализирането на обработката на частите на ЦПУ, тоест таксата за обслужване на обработката на части от CNC. Всъщност цената не е най -критичната, общото ниво на обслужване на обработката на части от CNC е най -критичното.




some преди време, клиент от Шенжен се свърза с нашата инсталация за обработка на части за CNC, като търси персонализиране на части за обработка на части"в интернет. Те разполагат с пластмасов продукт за обработка на CNC, който трябва да бъде направен, главно, за да се тества дали дизайнът на продукта е разумен. В ранната комуникация г -н Чен иска да знае колко струва да се направи персонализиране на пластмасови части за обработка на CNC."




a Клиент, който е загрижен за цената в началото на запитването, обикновено не знае много за индустрията за обработка на части за ЦПУ. В индустрията за персонализиране на персонализиране на части за обработка на CNC, оценката на цената на обработката на части от CNC трябва да осигури 3D чертежи на продукта, както и производствените изисквания на частите, включително материали, методи за обработка, количества и процеси на обработка на повърхността и т.н. Ако има някои специални изисквания, е необходимо да се обясни ясно с централата за обработка на части от ЦНС и цената ще бъде оценена съгласно тази информация.





if Не можете да осигурите 3D чертежи на продукти за обработка на части от CNC, за фабриките за обработка на части за обработка на части от CNC да оценят цената на персонализирането на пластмасовите части за обработка на части от ЦНК. Срещнахме и много клиенти, няма персонализирани чертежи за обработка на CNC, дори продуктът няма физически. Такива запитвания на клиентите не могат да оценят цената, ние фабриката за обработка на части от CNC не можем да го направим, трябва да имаме 3D рисунки или 2D рисунки могат да бъдат направени, ако има продукт, може да се нарисува според появата на обработка на части за обработка на CNC, персонализирани 3D чертежи.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top