Защо избирам силиконова лигавица за моите бебета?

Дата на излизане:2022-07-07

babies винаги обичат да си играят с храната си по време на хранене. Трябва да го насърчаваме, защото е добър шанс мозъкът да бъде стимулиран от нови вкусове и усещания. Те се запознават с концепцията за храната, докато играят.


but Това ще бъде истинска работа за родителите да почистват на бебето' са дрехи и лигавици. Знаем, че Bib Bib е трудно да се почисти и не може да изсъхне бързо. Ето защо много части избират силиконова биба сега. По -долу са бенезиите за силиконови овчари:


easy за почистване:

100% силикон за храната се съпротивлява на обезцветяването и не абсорбира вода. Просто използвайте сапунена вода, за да я измиете!


does не оцветяват и абсорбират течност:

silicone bibs са добри за използване за мокра или суха храна, IT е устойчив на петна, така че вашето бебе може да опита всички видове храна. И ще прекарате по -малко време в почистване на лигавниците, също и изсъхна бързо.


fun цветове:

many цветове са налични, а също така приемаме OEM услуга. Вие избирате цвета за вашите бебета или да съответствате на бебешките дрехи.


feeding madesimpleer:happy здравословен родител&#\\ Философията на N39; s е проста. Щастливи деца, щастливи родители. Големият, широк джобен улов на храна, не се разлива и всъщност остава отворен!
safe за вашите бебета:it е изработен от 100% силиконов силиконов хранителен клас, no BPA или Pvc. 






\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top