Защо да използвате силиконови кухненски инструменти и прибори?

Дата на излизане:2022-09-05

Защо използвате силиконови кухненски инструменти и прибори?


Силиконът е най-широко използваният и издръжлив материал за готварски прибори. Също така не е-залепва, когато се използва правилно и няма да се изкриви или да стане пропуск да се случи с употреба. Това означава, че можете безопасно да съхранявате силиконовите си кухненски прибори в чекмеджето си, без да се страхувате от риска те да се счупят на парчета.


Не е нужно да се притеснявате за драскотини, ако използвате силиконови кухненски прибори, тъй като те са по-меки от метала. Това важи особено за силиконовите шпатули, които също са топлина-устойчив и лесен за почистване.


Силиконовите прибори могат да издържат на високи температури, които ви позволяват да ги използвате безопасно във фурната. Те са устойчиви на киселини, основи, соли, масла и мазнини, което ги прави чудесен избор за готвене.


Силиконовите кухненски съдове и прибори също са лесни за почистване, тъй като са гъвкави и задържат топлината добре. Можете да използвате сапун, мек перилен препарат или гореща вода без риск от топене или изкривяване.


Можете дори да съхранявате силиконовите си кухненски прибори в хладилник и други зони, които са под стайна температура, без да повишавате риска от повреда.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top