Преглед на услугите за обработка на ЦПУ неговите видове и ползи

Дата на излизане:2023-05-24

CNC означава компютърно цифрово управление е метод за извършване на автоматично управление на машинни инструменти с разширения софтуер. Те са електро захранващи устройства, които създават продукта, които изглеждат прости и привлекателни и често се използват в производството и индустриалните джаджи. Те се предлагат в стандартни и настолни модели, които могат да помогнат при всяка операция. Метал, пластмаса, дърво, пяна и композити се използват за изработка на разнообразие от фабрични и инженерни продукти с висока степен на точност. . Има разновидности на продукти, които се произвеждат при този процес, като автомобилна рамка, двигатели на самолети, градински инструменти и хирургически инструменти. Тази усъвършенствана машина може да изпълнява множество функции на пробиване, фрезоване и рязане, което я прави универсална машина.


drilling -

Това се прави за производството на цилиндрични дупки в работното парче.

milling -помага При производството на по -широк спектър от форми.

cutting -, той реже инструмента по повърхността на работната част.

there често се използват други CNC машини, позволете ни Гледайте за неговите видове

1. CNC MillsТе се изпълняват и работят в програми, които са написани с числа и букви.

2. Царци --Тук парчетата се изрязват в кръгла посока с различни инструменти. Необходима е висока скорост, за да се направят някои сложни дизайни.

3. Плазмените резачкиПлазмената факла е необходимо да се изрежат материала. Имате нужда от скорост и топлина, за да следвате процеса.

4. Електрически машини за разряд --Този процес формира материала на определени парчета.

5. Резачки за водна струя -резачка за водна струя се използват за изрязване на твърд материал, като гранит и метал.

benefits на CNC Machining Services

*extremely точен

*cost ефективен

*designs или шаблони могат лесно да се повторят с технологията на CNC

* \\ не е вреда в експлоатацията на CNC машинната машина

* \\ Деветално качество на CNC прави ефективно да се работи

with Напредъкът в технологията Силата на машините се докосва до небето, което води до намаляване на ръчния труд и заетост възможности . Не можем да пренебрегнем факта, че ефективната работа на всичко се нуждае от машина, която може да направи задачата лесна и удобна. Машините с ЦПУ нарастват и стават популярни през последните години. Те могат да работят както за малък, така и за голям бизнес. Просто се нуждаете от резачки и сондажи, за да вършите всякаква работа и да ги настаните, човек трябва да се нуждае от машина.


china се превърна в главен играч в обработката на CNC в света. Това е голяма производствена страна по целия свят. В Китай има многобройни компании за производство на ЦПУ от малък машинен магазин до голяма фабрика, която изпълнява функциите на обработка, метално леене и изработка на метали и т.н. Съвременните производствени съоръжения в Китай включват функционална настройка на CNC, която работи с технологии и съвременни инструменти. Цената е основната причина да бъде в конкуренцията им, тъй като тя намалява цената на готовите си продукти и ги прави много конкурентни. По този начин Китай е богат на своите услуги за обработка на ЦПУ.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top