Хуангши беше награден с титлата \\ \"Капитал на екструзионни форми в Китай \\\"

Дата на излизане:2023-05-24

at Националната конференция за научни и технологични иновации и индустриално развитие на светлинната индустрия, проведена на 25 -та, втората партида от изследователските центрове за технологии за индустриално инженерство в Китай бяха присъдени медали. Huangshi City е награден с титлата"capital of extresion fraps в Китай", което означава, че индустрията на плесени от Хуангши е влязла в нов етап на развитие.

 

after 30 години на развитие, индустрията на пластмасови плесени Huangshi навлезе в бърз период на растеж на трансформация и модернизация и е единствената силно концентрирана база от плесен на екструдиране в Китай. Мордалната индустрия спечели една втора награда на Националната награда за прогрес на науката и технологиите, кандидатства за 14 патента за изобретение и кандидатства за повече от 200 патента на полезни модели. Вътрешният пазарен дял на продуктите е близо 60%, а износът представлява 30% от годишното производство. Продуктите се изнасят в повече от 30 страни и региони като Европейския Union и asean.

 

 

калъфът от индустрията на плесени в град Хуангши, бързо се развива и разширява, като индустриалната верига се простира от The Първоначална калъфка стомана и плесени до високите модули за формиране на формата и до производството на продукти за производство на плесени. Подобряването на индустриалната верига значително повиши ефекта на клъстера на плесенната индустрия, като допълнително увеличи пазарния си дял на националния пазар и постепенно формира експортна база за специална стомана, плесени и разширени продукти за обработка, което непрекъснато увеличава популярността на популярността на производството на плесени плесен Huangshi подобри цялостната имидж и пазарна конкурентоспособност на индустрията на плесени в региона Huangshi.-


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Hubei Baijiahao Technology Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top