Частите за обработка на ЦПУ подобряват ефективността на работната работа

Дата на излизане:2023-04-06

rationality анализ на части за обработка на CNC Части от части

audit части CNC обработка на части за обработка на части за обработка на CNC, съдържанието на обработка на инструмента CNC не може да бъде"overkill", за да предотвратите CNC машината надолу по градина, до обикновена машина инструменти. Когато изберете и решите част за обработката на NC, това не означава, че цялото му обработка е обвито и може да бъде само част от обработката на NC. Трябва да изберат най -подходящия, повечето трябва да извършват обработка на ЦПУ на съдържанието и процесите за частите за обработка на ЦПУ. Обикновено част от рационалността на обработващите части на ЦПУ, за да се разгледат факторите, са:

according до различната производителност на машината и различните части на изискванията на обработката на NC (1) сложността на частите, висока точност, многократно, многократно, многократно, многократно, мулти-species, малка партидна производство, използването на части за обработка на ЦПУ ще получи по -високи икономически ползи; Частите са класифицирани, а различните видове части се разпределят върху различни видове машини за по -висока производителност и икономически ползи. Трябва да бъде колкото е възможно повече в обикновените машинни части, за да завършите грубото рязане на части, за да се подобри ефективността на машинните инструменти на CNC.


technical анализ на части CNC обработващи части

CNC ОБРАЗОВАНЕ НА ЧАСТИ, ПЪРВИТЕ ПАРТИРАНЕ НА ЧЕРТУРНИТЕ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА Анализ на процеса на обработка на CNC, трябва да се съсредоточим върху удобството на обработката на NC и възможността за два аспекта на прегледа и анализа. Например: (1) Първо анализирайте размера на чертежите на чертежите, като се има предвид принципът на удобството на програмирането.<1>дали частта от метода на рисуване за адаптиране към характеристиките на обработващите части на ЦПУ;<2>части от очертанията на геометричните елементи на условията са достатъчни. Защото в ръчното програмиране да се изчислят контурите на всяка част от координатите на всяка основна точка; В автоматичното програмиране съставът на контурите на всички геометрични елементи, които трябва да бъдат дефинирани, ако условието не е достатъчно, не можете да изчислите частта от контурите на координатите, не може да изрази геометричните елементи на контурите на The Части, което води до невъзможност за програмиране, така че когато анализирате диаграмата на частите, е необходимо да се анализират геометричните елементи на дадените условия, са достатъчни. Характеристики на частите за обработка на ЦПУ.

1

части от кухината и формата на най -доброто използване на унифициран геометричен тип и размер. Тъй като може да намали спецификациите на инструмента и броя на промените в инструмента, което прави програмирането лесно.<2>Анализирайте надеждността на референцията за позициониране на частта. Частите за обработка на ЦПУ трябва да се опитат да използват единно показателно позициониране или ще се дължат на инсталирането на грешката за позициониране на детайла, причинена от грешката на позицията на обработката на детайла и грешка в формата.<>shole може да бъде анализиран части от необходимата точност на обработка и т.н. може да бъде гарантиран. Накратко, машинните инструменти на CNC за обработката на части трябва да се основават на частите на частите, за да се извърши изчерпателен анализ на части, за да се разбере структурата на формата на частите, размера и техническите изисквания, като по този начин определя процеса на обработка на части и Процесният маршрут.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top